SOCIAL MEDIA

Γιατί το instagram έχει γεμίσει με ανθισμένες κούπες

Γιατί το instagram έχει γεμίσει με ανθισμένες κούπες

Τι συμβαίνει και βλέπουμε διαρκώς φωτογραφίες με ανθισμένες κούπες;

Δεν ξέρουμε την ακριβή σου σχέση με τα social media αλλά αν κάνεις καθημερινά έστω και ένα γρήγορο scroll down στο account σου στο Instagram θα έχεις παρατηρήσει πως οι λουλουδάτες κούπες ποστάρονται διαρκώς ανά τον κόσμο.

Το flower tea trend που κάνει θραύση στο Instagram έχει γεμίσει με χρώματα και πολλά κομψά φλιτζάνια γεμάτα τσάι τα περισσότερα accounts ανά τον κόσμο. Τι ξεχωριστό έχουν; Είναι που μέσα σε κάθε κούπα θα βρεις υπέροχα βρώσιμα ανοιξιάτικα λουλούδια που μπορούν να προσθέσουν χρώμα και άρωμα στο τσάι σου.

Τα λουλούδια που μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει είναι πολλά. Όλα όμως εντυπωσιάζουν με το χρώμα τους (να υποθέσουμε και με το άρωμά τους!). Ζωντανά λουλούδια από τριαντάφυλλα, κλαδιά ελιάς, μπλε βιολέτες, λευκά χαμομήλια και μοβ βρώσιμα λουλούδια του αγρού, όλα κάνουν τη διαφορά σε μια γουλιά από το τσάι της επιλογής σου.

Αυτό το trend ,που χωρίς αμφιβολία μας έχει ξετρελάνει, δίνει μια νότα ρομαντισμού και υψηλής αισθητικής στην κάθε σου στιγμή. Είναι ένας τρόπος για να διώξεις μακριά την ρουτίνα και ν΄απολαύσεις (ακόμη και μόνη στο μπαλκόνι σου!) ένα τσάι που θα σε μεταφέρει σε άλλα μέρη, θα σου δώσει χαρά και μόνο με την ομορφιά του, ενώ θα σου χαρίσει απίστευτη ενέργεια με το έντονο άρωμά του.

Θέλεις κι εσύ να δημιουργήσεις το δικό σου βρώσιμο αριστούργημα; Είναι τόσο εύκολο! Διάλεξε μια elegant κούπα, γέμισέ την με το αγαπημένο σου τσάι και δημιούργησε τη δική σου λουλουδένια σύνθεση στο εσωτερικό της.Το πιο σημαντικό είναι να αφήσεις ελεύθερες τις αισθήσεις σου να σε συνεπάρουν! Όσο για τα σχέδια που μπορείς να δημιουργήσεις; Εμπνεύσου από τα παρακάτω instagram accounts...

Κάποιοι έχουν οικειοποιηθεί αυτό το Trend, μεταφέροντάς το ακόμη και στον καφέ ή την κρέμα τους...