SOCIAL MEDIA

Οι χρήστες του Instagram μίλησαν: Αν δεν έχεις φωτογραφηθεί σ' αυτό το σημείο δεν είσαι influencer!

Οι χρήστες του Instagram μίλησαν: Αν δεν έχεις φωτογραφηθεί σ' αυτό το σημείο δεν είσαι influencer!

Όλοι λίγο πολύ έχετε δει αυτή τη διαδρομή, είτε σε ταινίες είτε σε φωτογραφίες. Όμως αυτό που δεν γνωρίζατε σίγουρα, μέχρι τώρα, είναι ότι οι χρήστες του Instagram την επέλεξαν ως το μέρος που θα βγάλεις τις καλύτερες φωτογραφίες ever!

Σύμφωνα λοιπόν, με μία έρευνα στην οποία συμμετείχαν 2,000 Βρετανοί χρήστες του Instagram, η «Route 66» ανακηρύχθηκε ως το ταξίδι που θα πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε μία φορά στη ζωή σου. Οι φωτογραφίες άλλωστε που θα τραβήξεις στη διαδρομή σίγουρα θα καταπλήξουν τους followers σου και θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα like!

usa 1642007 960 720

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο top 3 των ταξιδιών, οι χρήστες του Instagram ψήφισαν στη δεύτερη θέση τη διαδρομή στο Grand Canyon και στην τρίτη θέση τη «Route 101», όλες βρίσκονται στην Αμερική.

Μάλιστα, σύμφωνα με την έρευνα, τα βασικά στοιχεία για ένα πετυχημένο road trip, που θα μαγνητίσει το ενδιαφέρον των χρηστών των social media, είναι οι ανοιχτοί δρόμοι, τα δημοφιλή αξιοθέατα που θα συναντήσεις στη διαδρομή και τα άγρια ζώα που μπορεί να περάσουν δίπλα από το αμάξι σου και ίσως προλάβεις να φωτογραφίσεις!

Το ταξίδι για τη θρυλική διαδρομή Route 66, μήκους 3.940 χλμ., ξεκινά από το Σικάγο του Ιλινόις και έχει τερματισμό τη Σάντα Μόνικα στην Καλιφόρνια. Σύμφωνα με το Εθνικό Ιστορικό Ίδρυμα Route 66, περίπου το 85% του ιστορικού αυτού δρόμου μπορεί κανείς ακόμα και σήμερα να το διασχίσει, ωστόσο οι ταξιδιώτες θα πρέπει να έχουν εφοδιαστεί με λεπτομερείς χάρτες, καθώς από το 1984 και μετά δεν είναι και τόσο καλά σηματοδοτημένος.

Η δεύτερη ονομασία του είναι Mother Road, και η επίσημη Will Rogers Highway. Ωστόσο, αν ποτέ βρεθείτε εκεί δώστε ιδιαίτερη προσοχή καθώς ο δρόμος αυτός δεν είναι φαρδύς, άνετος ή ιδιαίτερα ασφαλής, καθώς στο μεγαλύτερο μέρος του έχει μια μόνο λωρίδα κίνησης για κάθε ρεύμα.