SOCIAL MEDIA

Η αγγελία που έκανε τις influencers να μαλλιοτραβιούνται: Έχεις διαβατήριο; Κάνε κι εσύ αίτηση

Η αγγελία που έκανε τις influencers να μαλλιοτραβιούνται: Έχεις διαβατήριο; Κάνε κι εσύ αίτηση
Μία από τις καλύτερες αγγελίες που είδαμε ποτέ

Μεγαλοστέλεχος εταιρείας πόσταρε στο Internet την απόλυτη αγγελία, για την οποία «σφάχτηκαν» influencers, fashion designers, αλλά και απλοί Instagramers.

CEO πολυεθνικής εταιρείας αναζητά γυναίκα ή άνδρα με καλό γούστο, να σχεδιάζει κομψά outfits και να έχει την δυνατότητα να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο ανά πάσα στιγμή!

Η συγκεκριμένη CEO φαίνεται ότι δεν διαθέτει τόσο χρόνο, ώστε να επιμεληθεί η ίδια το ντύσιμό της, ωστόσο δεν θέλει να πηγαίνει στα meeting ατημέλητη και χωρίς στυλ.

Έτσι αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια ειδικού, ο οποίος ή η οποία θα ταξιδεύει μαζί της και θα πληρώνεται 45.000 ευρώ το χρόνο!

Δείτε την αγγελία:

Μάλιστα, στην αγγελία η businesswoman αναφέρει ότι το προσεχές διάστημα έχει κανονισμένα ταξίδια στην ανατολική Ασία, τη Βόρεια Αμερική, αλλά και στην Ευρώπη και Αυστραλία!

Ενώ, χαρακτηριστικά αναφέρει ότι το πρόσωπο που θα επιλέξει θα πρέπει να γνωρίζει πολύ καλά τη μόδα και τις νέες τάσεις.

Στην αγγελία επίσης αναφέρεται ότι ο σχεδιαστής ή η σχεδιάστρια θα δημιουργεί ντυσίματα τόσο για τις δουλειές της όσο και για τις ξέγνοιαστες βόλτες της στον εκάστοτε προορισμό, αλλά και δημιουργίες για τα... δύο σκυλάκια της!

Μπορείτε να κάνετε αίτηση ΕΔΩ

Σχετικές ειδήσεις