SOCIAL MEDIA

Cardi B: Πού οφείλεται η… διήμερη διαγραφή του προφίλ της στο Instagram

Cardi B: Πού οφείλεται η… διήμερη διαγραφή του προφίλ της στο Instagram
Η αποχή ήταν μικρή αλλά είχε νόημα!
Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Η ράπερ Cardi B έγραψε ιστορία στα βραβεία Grammy’s, η αντίδραση του κοινού, όμως, δεν ήταν αυτή που περίμενε. Έλαβε πολλά αρνητικά σχόλια, απάντησε με ένα έντονο βίντεο στο Instagram, διέγραψε τον λογαριασμό της και φυσικά… επέστρεψε μετά από λίγες ημέρες.

Η Cardi B κατάφερε να αποσπάσει το βραβείο του καλύτερου ραπ δίσκου στα Grammy’s, γράφοντας ιστορία ως η πρώτη γυναίκα που έχει καταφέρει κάτι ανάλογο. Οι αντιδράσεις στη νίκη της, όμως, φαίνεται πως την εξαγρίωσαν και το έδειξε μέσω Instagram.

Τα τρολ την κατηγόρησαν πως δεν της αξίζει η σημαντική διάκριση, ενώ δεν έλειψαν και όσοι την «έπνιξαν» με αρνητικά σχόλια για την επανασύνδεσή της με τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της, Offset.

Να σημειωθεί πως το ζευγάρι είχε χωρίσει προ μηνών και οι φήμες ήθελαν τον Offset να την έχει απατήσει, όμως μέχρι σήμερα κανείς από τους δύο δεν έχει αποκαλύψει τους λόγους που τους οδήγησαν στον – προσωρινό, όπως φάνηκε – χωρισμό.

«Δούλεψα πολύ για το άλμπουμ μου», έλεγε η ράπερ σε βίντεο που ανήρτησε πριν διαγράψει το προφίλ της. «Θυμάμαι, πέρσι, όταν δεν κέρδισα το Grammy για το "Bodak Yellow" όλοι έλεγαν ότι η ‘’Σνόμπαραν την Cardi’’. Και φέτος υπάρχει πρόβλημα;».

Τελευταία της κίνηση πριν διαγράψει τον λογαριασμό της ήταν να δημοσιεύσει τα συγχαρητήρια που δέχθηκε από συναδέλφους της, όπως Chance the Rapper, J. Cole και Salt N Pepa, για την ιστορική της νίκη.

Η διαδικτυακή της σιωπή, όμως, κράτησε μόλις 2 ημέρες. Επέστρεψε και μάλιστα ανακοινώνοντας τη νέα της δισκογραφική δουλειά. Πρόκειται για τη συνεργασία της με τον Bruno Mars.

«Λοιπόν, επέστρεψα από την συνταξιοδότηση για να ανακοινώσω το καινούργιο μου τραγούδι με τον Bruno Mars. #twogrammywinningartist», έγραψε και ανήρτησε μία φωτογραφία της με τον καλλιτέχνη.

Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί και πάλι στο παρελθόν στην μεγάλη επιτυχία «Finesse».

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η ράπερ είχε διαγράψει τον λογαριασμό της, καθώς τον Μάιο του 2018 είχε κάνει το ίδιο μετά από «καυγά» με την Azealia Banks.

Σχετικές ειδήσεις