SOCIAL MEDIA

Ποιο «Kiki Challenge»; Η νέα μόδα στα social media που... τρελαίνει κόσμο! (pics)

Ποιο «Kiki Challenge»; Η νέα μόδα στα social media που... τρελαίνει κόσμο! (pics)
Δεν είναι όσο εύκολο μπορεί να δείχνει!
PIXABAY

Το «Kiki Challenge» ήρθε, μονοπώλησε το ενδιαφέρον των χρηστών των social media την προηγούμενη χρονιά και απήλθε, αφήνοντας έδαφος για την ανάδειξη νέων trends.

Μία από τις πρόσφατες… τρέλες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι το «Koala Challenge». Οι συμμετέχοντες είναι δύο. Ο ένας πρέπει να σκαρφαλώσει στο σώμα του άλλου, αλλάζοντας συνεχώς θέσεις και διατηρώντας την ισορροπία του για να μην πέσει στο έδαφος.

Το νέο αυτό trend ξεκίνησε από τις παραλίες της Αυστραλίας και έχει γίνει ιδιαιτέρως δημοφιλές τους τελευταίους μήνες.

Ο δημιουργός του πρέπει να εμπνεύστηκε από τις κινήσεις που κάνουν τα κοάλα για να σκαρφαλώσουν σε δέντρα.

Μην σαν ξεγελούν τα πλάνα των βίντεο, όμως, πρόκειται για μία αρκετά δύσκολη δοκιμασία, που απαιτεί καλή φυσική κατάσταση και αντοχή… ειδικά αν είναι γυναίκα αυτή που προσπαθεί να κρατήσει έναν άντρα πάνω της.

Τα πράγματα δεν είναι δύσκολα μόνο για όποιον κρατά τον άλλο, όμως, αλλά και για εκείνον που κάνει το… κοάλα, καθώς πρέπει να διαθέτει δύναμη και πολύ καλή ισορροπία.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Οι κανόνες αναφέρουν πως εάν ένας από τους δύο συμμετέχοντες πέσει στο έδαφος, τότε αυτομάτως αποτυγχάνει στο τεστ και η δοκιμασία πρέπει να ξεκινήσει πάλι από το μηδέν.

Εκατοντάδες Αυστραλοί -και μη- επιχειρούν το #KoalaChallenge, μεταξύ αυτών και γνωστοί μπλόγκερς για θέματα γυμναστικής, μοντέλα, προσωπικοί γυμναστές κ.α.

«Αυτό πρέπει να θεωρηθεί ως τεστ για να λάβεις την αυστραλέζικη υπηκοότητα», σημείωσε η γυμνάστρια Camilla Akerberg σε βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την δοκιμασία.

«Είναι πολύ ευχάριστο, αλλά ΤΟΣΟ δύσκολο. Ποιος χρειάζεται να σηκώνει βάρη όταν μπορείς να γυμνάσεις έτσι όλο σου το κορμί;», διερωτήθηκε η cheerleader Sophie Brace.

«Αυτή η πρόκληση μπορεί να μοιάζει ευχάριστη και εύκολη. Είναι ευχάριστη, αλλά καθόλου εύκολη. Απαιτεί μεγάλη δύναμη στο πάνω μέρος του σώματος και ισορροπία», έγραψε, ο προσωπικός γυμναστής Kesavan από τη Μαλαισία, που επιχείρησε το δύσκολο τεστ.

Σχετικές ειδήσεις