ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

«Έπεσαν» Facebook, Instagram και WhatsApp - Το επικό τρολάρισμα του Twitter

«Έπεσαν» Facebook, Instagram και WhatsApp - Το επικό τρολάρισμα του Twitter

Έπεσε το Facebook: Λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα της Δευτέρας Facebook, Instagram και WhatsApp κατέρρευσαν σε παγκόσμιο επίπεδο, με τους χρήστες των social media να προσπαθούν μάταια για ένα story, ένα like ή ένα μήνυμα στις επαφές τους!

Εκατομμύρια χρήστες έμειναν με το... κινητό στο χέρι για λίγη ώρα, μέχρι να συνειδητοποιήσουν πως η μόνη λύση για επαφή με τον κόσμο των social media είναι το Twitter. Έτσι, ακόμα και οι πιο φανατικοί χρήστες του Instagram μπήκαν στην εφαρμογή του Twitter, άλλοι έγραψαν καυστικά σχόλια, με τα οποία τρόλαραν τις πλατφόρμες που είχαν «πέσει» και άλλοι ζητούσαν απαντήσεις.

Στη λύση του Twitter κατέφυγε και ο κολοσσός του Μαρκ Ζάκερμπεργκ, ο οποίος θέλησε να ενημερώσει το κοινό για το πρόβλημα που ήδη γνώριζαν.

Αυτή την ξαφνική αγάπη για το Twitter, δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη και η ίδια πλατφόρμα, η οποία με τρεις λέξεις «πετσόκοψε» τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα, καλωσορίζοντας το νέο του κοινό. «Ηello literally everyone», δηλαδή «γεια κυριολεκτικά σε όλους»!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Έπεσαν» Facebook, Instagram και WhatsApp - Συναγερμός σε εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο

Αποκαλύψεις για τον 58χρονο που «μπούκαρε» στη Βουλή - Τι λένε στο Newsbomb.gr συγχωριανοί του

Συνελήφθη στην Ομόνοια τζιχαντιστής του ISIS - Είχε κάνει δύο αιτήσεις για άσυλο