ΣΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΕΙΧΕ ΜΠΙΤΟΝΙΑ ΜΕ ΕΥΦΛΕΚΤΟ ΥΛΙΚΟ

ΕΛΛΑΔΑ

Αποκαλύψεις για τον 58χρονο που «μπούκαρε» στη Βουλή - Τι λένε στο Newsbomb.gr συγχωριανοί του

Έφτασε με αγροτικό έως το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη
Ο οδηγός του αγροτικού συνελήφθη

Βουλή: Γνωστός στην τοπική κοινωνία του Αγίου Φλώρου Μεσσηνίας είναι ο 58χρονος αγρότης, που έφερε τον πανικό το πρωί της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου, έξω από την Βουλή.

Το Νewsbomb.gr επικοινώνησε με συγχωριανούς, του 58χρονου αγρότη, οι οποίοι ανέφεραν πως έχει εμπλακεί και στο παρελθόν σε αντίστοιχα περιστατικά. Ο άνδρας που αναστάτωσε νωρίτερα το κέντρο του Συντάγματος, είναι ιδιοκτήτης συνεργείου και πατέρας δύο παιδιών και αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στο παρελθόν είχε εμπλακεί ξανά σε σοβαρό περιστατικό, θεωρώντας, όπως ο ίδιος έλεγε, ότι τον είχαν προσεγγίσει κυβερνητικά στελέχη... για να βάζει φωτιές στη Μεσσηνία.

Ο Εισαγγελέας διέταξε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για τον αγρότη, ενώ παράλληλα κινείται η διαδικασία για ακούσιο ή εκούσιο εγκλεισμό σε ψυχιατρική κλινική.

Κατά πληροφορίες έχει υπάρξει επικοινωνία των αρχών με τους συγγενείς του 58χρονου που γνώριζαν τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, καθώς κατά τις ίδιες πηγές ο αγρότης ελάμβανε φαρμακευτική αγωγή την οποία είχε διακόψει με δική του απόφαση.

Το χρονικό

Τον πανικό έφερε το πρωί της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου, ένας οδηγός αγροτικού στάθμευσε το όχημά του μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και φώναζε «θα σας ανατινάξω».

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί, όταν ένα αγροτικό έφτασε μέχρι τους Εύζωνες, μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, προκαλώντας την άμεση παρέμβαση της αστυνομίας.

Στο φορτηγάκι αναγράφονταν φράσεις όπως "Λαϊκό Δικαστήριο", "Οι Τούρκοι κρατούν το σπίτι μας", "Οι Τούρκοι κυβερνάνε την Ελλάδα", "Ιστοριογράφος"

Κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, που έσπευσε στο σημείο για να διενεργήσει έλεγχο για τυχόν εκρηκτικά, εντόπισε πάνω στο αγροτικό αυτοκίνητο μία φιάλη υγραερίου και μπιτόνι με βενζίνη. Ο 58χρονος συνελήφθη και κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε η δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου

Συναγερμός στη Βουλή: «Μπούκαρε» άνδρας με αγροτικό και φώναζε «θα σας ανατινάξω»

Αποτροπιασμός: Στέλνουν στα social media φωτογραφία του Mad Clip από το νεκροτομείο