ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Φωτογραφική μηχανή για πασαρέλα: Δείτε την μοντέρνα COOLPIX S01

Φωτογραφική μηχανή για πασαρέλα: Δείτε την μοντέρνα COOLPIX S01

Μικρότερη και από πιστωτική κάρτα, αλλά τόσο εντυπωσιακή που δεν περνά απαρατήρητη

Η Nikon Europe παρουσιάζει την COOLPIX S01, μια μικροσκοπική αλλά και εντυπωσιακή φωτογραφική μηχανή, ό,τι πιο μοντέρνο έχει να επιδείξει μέχρι σήμερα η γκάμα προϊόντων COOLPIX. Μπορεί το σώμα της να είναι μικρότερο και από πιστωτική κάρτα, το εντυπωσιακό της όμως στυλ δεν περνά απαρατήρητο.

Με χρωματισμούς γυαλιστερού κόκκινου, καθρέπτη, λευκού, μαύρου ή ροζ, φακό zoom NIKKOR 3x, οθόνη αφής 6,2 cm (2,5 ιντσών), αισθητήρα εικόνας CCD 10,1 MP, εσωτερική μνήμη 7,3 GB και video 720p, είναι η φωτογραφική μηχανή που μπορείτε να χρησιμοποιείτε όπου και όποτε θέλετε.

Ο Nicolas Gillet, Διευθυντής καταναλωτικών προϊόντων της Nikon Europe, σχολίασε: «Η COOLPIX S01 είναι ακαταμάχητη. Με το εξαιρετικά μικρό και πανάλαφρο σώμα της, είναι απίστευτα χαριτωμένη και ταυτόχρονα ενσωματώνει κορυφαία τεχνολογία αρκετή για να εξασφαλίζει εξαιρετικές φωτογραφίες οποιαδήποτε στιγμή. Στην τσάντα ή στο πορτοφόλι σας, είναι τόσο διακριτική που μάλλον θα ξεχνάτε ότι την έχετε μαζί σας. Μόλις όμως την βγάλετε από εκεί, ο φακός με το οπτικό zoom 3x και ο αισθητήρας εικόνας των 10,1 megapixel θα εντυπωσιάσουν. Η εύχρηστη οθόνη αφής μετατρέπει σε διασκέδαση τη λήψη video με ειδικά εφέ ή την εφαρμογή δημιουργικών φίλτρων σε φωτογραφίες που έχετε ήδη τραβήξει. Αυτή η φωτογραφική μηχανή δεν είναι μόνο ένα εξαιρετικά κομψό και μοντέρνο αξεσουάρ, είναι ένα εξειδικευμένο εργαλείο "τσέπης" για τη λήψη φωτογραφιών και video.»

Compact γοητεία

Με ενσωματωμένη μπαταρία και εσωτερική μνήμη 7,3 GB, η κομψή και εξαιρετικά λεπτή COOLPIX S01 μπορεί να αποθηκεύσει έως και 3.000 φωτογραφίες πλήρους ανάλυσης ή 3 ώρες video σε ποιότητα VGΑ, χωρίς να χρειάζεστε κάρτες μνήμης ή εξωτερικούς φορτιστές.

Παράλληλα, η διαισθητική λειτουργία της οθόνης αφής σάς ενθαρρύνει να την χρησιμοποιήσετε και να τραβήξετε πανέμορφες φωτογραφίες και video χρησιμοποιώντας τον αισθητήρα εικόνας CCD 10,1 MP. Video τραβηγμένο με νοσταλγικό εφέ σέπια, αίσθηση ρετρό στις φωτογραφίες όπου χρησιμοποιείτε το φίλτρο μηχανής-παιχνιδιού... Έχετε στη διάθεσή σας όσα δημιουργικά εφέ επιθυμείτε για μια μοναδική καλλιτεχνική πινελιά σε ό,τι τραβάτε. Τα μεγάλα εικονίδια μενού στην οθόνη αφής διευκολύνουν την πλοήγηση, ενώ έχετε και τη δυνατότητα να προσαρμόσετε την αρχική οθόνη σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας ή να χρησιμοποιήσετε μια από τις φωτογραφίες σας ως εικόνα φόντου.

Άλλες βασικές δυνατότητες

Φακός με οπτικό zoom NIKKOR 3x (29–87 mm): Απολαύστε τα πλεονεκτήματα που σας προσφέρει η τεχνολογία φακών ακριβείας της Nikon. Είτε πρόκειται για ομαδικές λήψεις είτε για λήψεις πορτραίτου, αυτός ο φακός προσφέρει κορυφαίες φωτογραφίες και video ενώ μετακινείστε.

Video HD (720p): Καταγράψτε με ευκολία τη ζωή σε κίνηση υψηλής ανάλυσης. Ένα απλό άγγιγμα της οθόνης στη λειτουργία Video είναι το μόνο που χρειάζεται για να ξεκινήσετε την εγγραφή video.

Ανίχνευση θαμπώματος κίνησης: Η λειτουργία ανίχνευσης θαμπώματος κίνησης μειώνει τις επιπτώσεις από το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής για να αντισταθμίσει την κίνηση της φωτογραφικής μηχανής και του θέματος. Η υψηλή ευαισθησία στο φως ISO (έως 1600) μειώνει τον κίνδυνο θαμπών φωτογραφιών σε γρήγορα κινούμενα θέματα ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Εύκολη αυτόματη λειτουργία και Αυτόματος επιλογέας σκηνής: Η φωτογραφική μηχανή επιλέγει αυτόματα την ιδανική λειτουργία σκηνής για τις συνθήκες της κάθε λήψης, έτσι ώστε να επιτυγχάνετε πάντοτε καταπληκτικά αποτελέσματα.

EXPEED C2: Το προηγμένο σύστημα επεξεργασίας εικόνας της Nikon βελτιστοποιεί όλες τις τεχνολογίες της φωτογραφικής μηχανής για γρήγορη απόκριση, κορυφαία απόδοση και βέλτιστη ποιότητα εικόνας.

Φόρτιση με USB και με μετασχηματιστή ρεύματος: Η μηχανή μπορεί να φορτιστεί από τον υπολογιστή σας με το παρεχόμενο καλώδιο USB.

Η COOLPIX S01 διατίθεται σε πέντε χρώματα: Καθρέπτη, ροζ, κόκκινο, μαύρο και λευκό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βραβευμένα προϊόντα της Nikon, επισκεφθείτε την τοποθεσία www.europe-nikon.com