ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Παρουσιάστηκαν στην Ελλάδα οι νέοι φορητοί υπολογιστές VAIO

Παρουσιάστηκαν στην Ελλάδα οι νέοι φορητοί υπολογιστές VAIO

Σήμερα, η Sony παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα νέα VAIO® Fit multi-flip™ PC και VAIO® Tap 11, που σε συνδυασμό με το εντυπωσιακό VAIO® Duo 13, συνθέτουν μια νέα εικόνα της φόρμας και του σχεδιασμού των φορητών υπολογιστών VAIO® της εταιρείας.

Η Sony οργάνωσε μία εντυπωσιακή, εκδήλωση στο The Hub Events, στην οποία πρωταγωνίστησαν τα VAIO® .Η εκδήλωση, την οποία παρακολούθησαν δημοσιογράφοι και συνεργάτες της εταιρείας, ήταν εμπνευσμένη από τη νέα φόρμα που εισάγουν οι καινούργιοι υπολογιστές στην καθημερινότητά μας .

O νέος σχεδιασμός και οι ασύλληπτες δυνατότητες στους φορητούς υπολογιστές VAIO®:

Η νέα σειρά φορητών υπολογιστών VAIO® Fit multi-flip™, διαθέτει τον μοναδικό σχεδιασμό που επιτρέπει την εναλλαγή από φορητό υπολογιστή με πλήρεις δυνατότητες σε tablet και οθόνη προβολής.

Τo νέο VAIO® Tap 11, το πιο λεπτό (9.9mm) tablet PC στον κόσμο[1] με Windows 8, επεξεργαστή Intel® pentium™ και το γρήγορο σύστημα αποθήκευσης SSD που μειώνει τους χρόνους απόκρισης, διαθέτει ασύρματο πληκτρολόγιο με touchpad που εφάπτεται μαγνητικά στην οθόνη αφής 29,4 εκ. (11.6") του υπολογιστή ως προστατευτικό κάλυμμα ενώ ταυτόχρονα φορτίζεται.

ToVAIO®Duo 13 ξεχωρίζει για τον μοναδικό σχεδιασμό Surf Slider™, που σας μεταφέρει από τη λειτουργία slate στη λειτουργία πληκτρολογίου, και αντίστροφα, ενώ ταυτόχρονα σας προσφέρει εξαιρετικά μεγάλη αντοχή, σε σχέση με οποιοδήποτε Ultrabook™, χάρη στη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του -15 ώρες- που προσφέρει. Τα VAIO® Duo 13 και VAIO Fit multi-flip™PC περιλαμβάνουν την εφαρμογή 'CamScanner' που σας δίνει τη δυνατότητα να συλλαμβάνετε και να ρετουσάρετε τις φωτογραφίες ή τα έγγραφά σας αυτόματα, για ακόμα πιο ρεαλιστική αποτύπωση.

[1] * Την 5η Σεπτεμβρίου 2013, με επεξεργαστή Intel® Core™ ή Pentium® (χωρίς ασύρματο πληκτρολόγιο).