Πορτοφόλι που δεν ανοίγει στους… κλέφτες

Πορτοφόλι που δεν ανοίγει στους… κλέφτες
Το I-wallet, ανοίγει μόνο αναγνωρίζοντας τα δακτυλικά σας αποτυπώματα...

Ένα νέο, «έξυπνο» πορτοφόλι σας δίνει τη δυνατότητα να κοιμάστε πιο ήσυχοι τα βράδια. Για όσους έχουν το φόβο της διάρρηξης, ή συμβιώνουν με …κλεπτομανείς, το πρόβλημα της κλοπής είναι καθημερινότητα.

Όλες αυτές οι φοβίες όμως, θα αποτελέσουν σύντομα παρελθόν, χάρη σε ένα νέο, τεχνολογικά προηγμένο πορτοφόλι, το οποίο έρχεται για να δώσει ένα αίσθημα προστασίας στα χρήματα και τις πιστωτικές σας κάρτες.

Το I-wallet, όπως είναι η ονομασία του, υπακούει μόνο στον κάτοχό του. Πως γίνεται αυτό; Το νέο τεχνολογικό εύρημα του Steve Cabouli, έχει συσκευή αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων, κάτι που σημαίνει πως μόνο ο κάτοχος του πορτοφολιού, μπορεί να το ανοίξει. Μάλιστα, αν κάποιος προσπαθήσει να το ανοίξει τρεις φορές και δεν αναγνωριστεί από τη συσκευή, το πορτοφόλι κλειδώνει αυτόματα.

Οι καινοτομίες του όμως, δε σταματάνε εδώ, καθώς πάνω του υπάρχει συνδεδεμένο Bluetooth. Αυτό σας επιτρέπει να το συνδέσετε με το κινητό σας τηλέφωνο και σε περίπτωση που τα ξεχάσετε κάπου και το κινητό απομακρυνθεί από το πορτοφόλι σε απόσταση άνω των 15 μέτρων, αυτόματα χτυπάει συναγερμός!

Το I-wallet, είναι σχεδιασμένο στα πρότυπα ενός κανονικού πορτοφολιού, ωστόσο η εξωτερική του επιφάνεια είναι από αλουμίνιο, ώστε να μη μπορεί κάποιος να το ..σκίσει, προκειμένου να το ανοίξει…