ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

4G ταχύτητες σε 28 χώρες με τη Vodafone

4G ταχύτητες σε 28 χώρες με τη Vodafone

Τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τις ταχύτητες που προσφέρει το 4G δίκτυο της Vodafone στην Ελλάδα έχουν πλέον οι Έλληνες συνδρομητές της εταιρείας και όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό. Η Vodafone ανακοίνωσε ότι προσφέρει υπηρεσίες περιαγωγής σε δίκτυα 4G σε 28 χώρες, αριθμός, ο οποίος, σύμφωνα με την εταιρεία, είναι 3 φορές παραπάνω από οποιοδήποτε άλλο πάροχο στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές της Vodafone απολαμβάνουν ταχύτητες 4G στις παρακάτω χώρες: Αυστρία, Βέλγιο, Βραζιλία, Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Η.Π.Α., Ιαπωνία, Ιρλανδία, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Κατάρ, Κροατία, Νέα Ζηλανδία, Νότια Κορέα, Νότια Αφρική, Νορβηγία, Ολλανδία, Περού, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σιγκαπούρη, Σρι Λάνκα, Ταιβάν, Τσεχία.

Στόχος της Vodafone είναι να επεκτείνει την πρόσβαση των συνδρομητών στο 4G δίκτυο και σε άλλες χώρες, ενισχύοντας την εμπειρία των πελατών της σε αξιόπιστο και γρήγορο δίκτυο όταν ταξιδεύουν.

Σημειωτέον πως η Vodafone προσφέρει την υπηρεσία Vodafone Πας Παντού, με την οποία ο συνδρομητής μπορεί να χρησιμοποιεί το χρόνο ομιλίας, τα SMS και τα ΜΒ του προγράμματός τους, όπου και αν βρίσκεται στην Ευρώπη, μόνο με 4,99 ευρώ/ημέρα.

Σχετικές ειδήσεις