ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ο μεγάλος νικητής που κερδίζει το Samsung Galaxy S7 από την COSMOTE και το Newsbomb.gr

Ο μεγάλος νικητής που κερδίζει το Samsung Galaxy S7 από την COSMOTE και το Newsbomb.gr

Η COSMOTE έδωσε στους αναγνώστες τουNewsbomb.grτην ευκαιρία να κερδίσουν το κορυφαίο Smartphone Samsung Galaxy S7, αξίας 729 ευρώ!

Η κλήρωση έγινε και ο μεγάλος νικητής που κερδίζει το εντυπωσιακό Samsung Galaxy S7 είναι ο κ. Δημήτρης Μαρίνος.

Το Samsung Galaxy S7 είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και γυαλί, με όμορφο, ανθεκτικό περίβλημα, αλλά και διπλές καμπύλες στο πίσω μέρος για μεγαλύτερη άνεση στο κράτημα. Διαθέτει Super AMOLED οθόνες αφής 5,1’’, πανίσχυρο επεξεργαστή Snapdragon 820 της Qualcomm και αποθηκευτικό χώρο 32GB. Στα καινοτόμα τεχνικά χαρακτηριστικά του συγκαταλέγονται, επίσης, οι αναβαθμισμένες κάμερες για πεντακάθαρες φωτογραφίες, γεμάτες λεπτομέρεια, ακόμα και τη νύχτα, η μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας που υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση & fast charging, αλλά και η κάρτα microSD. Το νέο μοντέλο της Samsung είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό σε νερό και σκόνη, ενώ χάρη στις ενσωματωμένες λειτουργίες του και τα εντυπωσιακά γραφικά, κάνουν την εμπειρία του Gaming καλύτερη από ποτέ.

Η COSMOTE φέρνει στους πελάτες της μια ακόμη κορυφαία συσκευή, εμπλουτίζοντας την γκάμα των 4G+ Smartphones που διαθέτει στην ελληνική αγορά. Μια προηγμένη συσκευή που σε συνδυασμό με τις απίστευτα γρήγορες ταχύτητες του 4G+ δικτύου της COSMOTE, το οποίο επεκτείνεται δυναμικά, απογειώνουν την εμπειρία mobile internet των χρηστών. Για να μπορούν να σερφάρουν στο Internet με ταχύτητες έως 375Mbps, να χρησιμοποιούν multimedia εφαρμογές ακόμα καλύτερα, να λαμβάνουν και να στέλνουν μεγάλα αρχεία ασύλληπτα γρήγορα.

Δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της συσκευής εδώ.