Πότε ξεκινούν οι φθινοπωρινές εκπτώσεις – Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Πότε ξεκινούν οι φθινοπωρινές εκπτώσεις – Ποια…

Live Chat Super League: Oι αγώνες του Σαββάτου (20/10)

Παρακολουθήστε από το Live Chat τα παιχνίδια…

Σκόπια: Οι ΗΠΑ χαιρετίζουν την έναρξη της αναθεώρησης του Συντάγματος

Οι Ηνωμένες Πολιτείες χαιρετίζουν την απόφαση του…

Θρήνος στις Ένοπλες Δυνάμεις: Νεκρός υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας

Νεκρός βρέθηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου (20/10),…

Προσοχή: Οδηγείς και μιλάς στο κινητό; Βαριές καμπάνες από την Τροχαία

Έχουν βεβαιωθεί 431 παραβιάσεις... 

Το 1 Gbps «χτύπησε» η Vodafone Ελλάδος

Το 1 Gbps «χτύπησε» η Vodafone Ελλάδος

Ταχύτητες δεδομένων που έφθασαν στο 1 Gbps μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας πέτυχε η Vodafone Ελλάδος σε εργαστηριακό περιβάλλον.

Πρόκειται για την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που πετυγχάνει τέτοιου είδους ταχύτητες μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας έστω και εργαστηριακό περιβάλλον.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η Vodafone Ελλάδος συνεργάστηκε με τη Huawei, έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, και αξιοποίησε τις δυνατότητες της τεχνολογίας LTE/LTE Advanced (4x4 MIMO, 5 Carrier Aggregation, 256 QAM) για να πετύχει το 1 Gbps όσον αφορά στη λήψη δεδομένων.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι η συνεχής αξιοποίηση καινοτόμων τεχνολογιών που προκύπτει από την μακρόχρονη στρατηγική συνεργασία μεταξύ της Vodafone και της Huawei, σε παγκόσμιο και τοπικό επίπεδο, εξασφαλίζει τη βέλτιστη εμπειρία σε πρωτοποριακές υπηρεσίες και οδηγεί τη μετάβαση σε μία ψηφιακή κοινωνία, όπου όλοι και όλα θα είναι διασυνδεδεμένα.

Επίσης, επισημαίνεται ότι από την έναρξη της λειτουργίας της, η Vodafone επενδύει συνεχώς στην ανάπτυξη και αναβάθμιση του δικτύου της, έχοντας διαθέσει την τελευταία επταετία πάνω από 1,5 δισ. ευρώ.