ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τα ρομπότ με ...άλλο μάτι

Τα ρομπότ με ...άλλο μάτι

Οι ερβωτικές σχέσεις ανθρώπου με ρομπότ σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν θα είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας αφού οι επιστήμονες που ασχολούνται με την τεχνητή νοημοσύνη υποστηρίζουν πώς έχουν «κάνει θαύματα».

Πριν από λίγες μέρες στο Λονδίνο σε συνέντευξη Τύπου αφιερωμένη στα διακρατικά σεξουαλικά παιγνίδια και τις σχέσεις με ανθρωποειδή η εταιρεία Abyss Creations ανακοίνωσε ότι έχει την πρόθεση να βγάλει στην αγορά ήδη από το 2017 σεξουαλικά ρομπότ που θα έχουν όλα τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά με το «βλέμμα» στραμμένο στην τεχνητή νοημοσύνη.

Στην Βρετανική πρωτεύουσα επέλεξε το πανεπιστήμιο Goldsmiths να παρουσιαστούν όλες οι τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των σεξουαλικών ηλεκτρονικών παιγνιδιών. Εντύπωση προκάλεσε η εφαρμογή του κινητού που επιτρέπει στα ζευγάρια να ανταλλάσσουν φιλιά εξ αποστάσεως και ονομάζεται «Kissenger».

« Το σεξ με ρομπότ έχει πολλά Είναι ασφαλές, δεν κολλάτε νοσήματα, μπορείτε να έχετε τον έλεγχο», λέει η ερευνήτρια που θεωρεί ότι δεν υπάρχει κίνδυνος το ρομποτικό σεξ να αντικαταστήσει το σεξ μεταξύ ανθρώπων.

Σχετικές ειδήσεις