ΚΟΣΜΟΣ

Τα πιο επικίνδυνα αεροδρόμια στον κόσμο!

Τα πιο επικίνδυνα αεροδρόμια στον κόσμο!

Αν δεν έχετε υψοφοβία και σας γοητεύει η περιπέτεια, τότε η προσγείωση στα 11 πιο επικίνδυνα αεροδρόμια του πλανήτη, είναι μια εμπειρία που σίγουρα θα πρέπει να ζήσετε...

Συνήθως οι άνθρωποι που φοβούνται τα αεροπορικά ταξίδια, όταν βρίσκονται μέσα σε ένα αεροπλάνο εύχονται το συντομότερο να πατήσουν τα πόδια τους στη Γη.

Όμως υπάρχουν κάποια τόσο επικίνδυνα για την προσγείωση αεροδρόμια, που μερικοί θα προτιμούσαν να παρατείνουν την παραμονή τους στον αέρα.

Τα περισσότερα από τα επικίνδυνα αεροδρόμια του πλανήτη βρίσκονται σε μικρά νησάκια της Καραϊβικής, σε μέρη όπου τα αεροπλάνα καλούνται να προσγειωθούν κυριολεκτικά στην άμμο και που κατά την προσγείωσή τους, οι λουόμενοι βάζουν στοίχημα ότι μπορούν ακόμα και να αγγίξουν τους τροχούς τους!

Πάντως οι πιλότοι που προσγειώνονται και απογειώνονται σε αυτά τα επικίνδυνα αεροδρόμια περνούν πρώτα από ειδική εκπαίδευση.

Δείτε τα 11 πιο τρομακτικά αεροδρόμια στον κόσμο και σκεφτείτε αν θέλετε και εσείς να ζήσετε μια αξέχαστη περιπετειώδη εμπειρία, επειδή το μόνο σίγουρο σε αυτά τα ταξίδια είναι ότι η εμπειρία που θα βιώσετε δεν είναι εύκολο να διαγραφεί από το μυαλό σας...

1. Gustaf 3, αεροδρόμιο που βρίσκεται στο νησάκι Άγιος Βαρθολομαίος, στην Καραϊβική. Πήρε το όνομά του από τον βασιλιά της Σουηδίας Γουσταύο τον Τρίτο. Ο διάδρομος είναι τόσο μικρός, που μόνο πιλότοι με ειδική εκπαίδευση μπορούν να τον προσεγγίσουν.

air1

2. Το αεροδρόμιο Lukla στο Νεπάλ. Σκαρφαλωμένο σε μια πλαγιά του βουνού, χωρίς ραντάρ και συσκευές πλοήγησης, χαρακτηρίζεται το πιο επικίνδυνο αεροδρόμιο στον κόσμο.

Δείτε τα υπόλοιπα αεροδρόμια στο aboutickets.com