ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΣΜΟΣ

Βγάλτε εισιτήρια για Βιέννη γιατί έχει Φεστιβάλ

Βγάλτε εισιτήρια για Βιέννη γιατί έχει Φεστιβάλ

Από τις 14 Μαϊου και μέχρι τις 21 Ιουνίου η Βιέννη θα είναι το επίκεντρο των Τεχνών, με ένα Φεστιβάλ όπου θέατρο, χορός, όπερα και μουσικές συναυλίες έχουν την τιμητική τους.

Το Φεστιβάλ θα παρουσιάσει 39 παραγωγές από 20 διαφορετικές χώρες και θα κάνει την έναρξή του στις 14/5 με ένα κονσέρτο από τη Φιλαρμονική της Βιέννης. Το κονσέρτο θα μεταδοθεί live σε όλον τον κόσμο.
Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα γίνουν επίσης οι επίσημες πρεμιέρες των εξής έργων:

"Kings of War" του Ivo van Hove
"Ich bin keine Schwarze", περφόρμανς από την Kettly Noels
"Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk", Dusan David Parizek's
"Noise" του Sebastian Nübling
"Edward II. Die Liebe bin ich" - Ewald Palmetshofer

Το μουσικό μέρος του Φεστιβάλ είναι ουσιαστικά αυτονομημένο και αρχίζει στις 9/5. Η 37η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο Vienna Konzerthaus. Στο πλαίσιό του έχουν προγραμματιστεί 50 μουσικές βραδιές με μερικές από τις καλύτερες ορχήστρες του κόσμου.

To πλήρες πρόγραμμα θα το βρείτε εδώ.

Θυμηθείτε η Βιέννη είναι εκπληκτική πόλη και ενδείκνυται για βόλτες. Η θαυμάσια αρχιτεκτονική της και η ρυμοτομία της θα σας ενθουσιάσουν. Μουσεία άπειρα και με ό,τι τραβάει η όρεξή σας για κουλτούρα.
Οι βόλτες στην ανοιχτή αγορά της πόλης και τα σοκολατάκια της θα σας κολάσουν. Μιας και είπαμε για όρεξη εδώ θα δείτε τι πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε στην πόλη και τα δεκάδες εστιατόριά της.

Σχετικές ειδήσεις