ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΣΜΟΣ

Οι καλύτερες χριστουγεννιάτικες αγορές στην Ευρώπη (photos)

Οι καλύτερες χριστουγεννιάτικες αγορές στην Ευρώπη (photos)

Οι έμπειροι ταξιδιώτες γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να νιώσεις τη μαγεία των Χριστουγέννων από τις στολισμένες χριστουγεννιάτικες αγορές της Ευρώπης, απολαμβάνοντας καυτό κρασί και αμέτρητους γαστρονομικούς πειρασμούς!

ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ, ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΓΚΟΙ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΛΑΜΠΙΟΝΙΑ

Επιμέλεια: Νεφέλη Σκαρλίδου

Για καυτό κρασί στην Πράγα

prague

Η παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη πλατεία στο κέντρο της Παλιάς Πόλης στην Πράγα είναι γνωστή για τις τοπικές νοστιμιές της. Από το μυρωδάτο χοιρινό κρέας που ψήνεται σε μεγάλες σούβλες, και τα χαρακτηριστικά κόκκινα λουκάνικα, έως τα τσέχικα muffins, η χριστουγεννιάτικη αγορά θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους.

Merry Christmas από το Άμστερνταμ!

amsterdam2

Η πάντα «ζωντανή» χριστουγεννιάτικη Albert Cuypmarkt στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας φιλοξενεί περισσότερους από 300 πάγκους ανάμεσα σε διάσπαρτα χριστουγεννιάτικα δέντρα και γκι! Καλύτερα να μην την επισκεφτείτε νηστικοί, γιατί δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε στα θεσπέσια καλούδια...

Χριστουγεννιάτικο θαύμα στις Βρυξέλλες!

brussels

Ξύλινα σαλέ που πωλούν τοπικά προϊόντα και χειροτεχνίες στήνονται κάθε χρόνο στη κεντρική πλατεία των Βρυξελλών, που γίνεται ακόμα πιο όμορφη! Σίγουρα, θα βρείτε αυτό που ψάχνετε σε ένα από τα 250 παραδοσιακά σπιτάκια με τις τοπικές λιχουδιές.

Στη Βούδα και στην Πέστη για μια αλλιώτικη εμπειρία...

budapest2

Για ένα ταξίδι μακριά από τα συνηθισμένα... η Βουδαπέστη είναι η ιδανική επιλογή. Στην τεράστια χριστουγεννιάτικη Vörösmarty Square θα συναναστραφείτε με μουσικούς και καλλιτέχνες του δρόμου, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα σας στο παγοδρόμιο, πριν απολαύσετε υπέροχα ουγγρικά γλυκά.

Ρομαντική και χριστουγεννιάτικη Βιέννη

1234cd106ac887bb6e72abe5062fca8a

Η πρωτεύουσα της Αυστρίας έχει αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο εντυπωσιακές χριστουγεννιάτικες αγορές στην Ευρώπη. Με το ρομαντικό παλάτι Schönbrunn και τη μεγαλοπρεπή χριστουγεννιάτικη αγορά στην Karlsplatz, η Βιέννη είναι ο απόλυτος προορισμός για τις γιορτές!

Σχετικές ειδήσεις