Χιλιάδες τουρίστες που επισκέπτονται την συγκεκριμένη παραλία για ένα συγκεκριμένο σκοπό θα πρέπει να ακυρώσουν τα σχέδια τους, καθώς οι Αρχές έχουν απαγορέψει το μπάνιο!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η express.co.uk, οι Αρχές της Ισπανίας απαγορεύουν στους τουρίστες να βουτούν στις δημοφιλείς παραλίες της Costa Blanca, La Mata και Torrevieja για να κάνουν λασπόλουτρα, καθώς είναι πολύ επικίνδυνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε χρόνο χιλιάδες άνθρωποι επισκέπτονται την περιοχή για αυτό το λόγο, καθώς το λασπόλουτρο είναι πολύ ευεργετικό για το δέρμα και την υγεία.

Οι τοπικές Αρχές ανακοίνωσαν, ωστόσο, ότι πλέον στις συγκεκριμένες παραλίες αστυνομικοί θα ελέγχουν καθημερινά για παραβάτες του νόμου και θα μοιράζουν πρόστιμα έως 600 ευρώ. Και αυτό γιατί, όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση, είναι άκρως επικίνδυνο καθώς εκεί υπάρχουν μηχανήματα που κάνουν εξόρυξη αλατιού και ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει κάποιο ατύχημα.

Δείτε στη gallery βίντεο από τους… τελευταίους τουρίστες που κατάφεραν να βουτήξουν χωρίς πρόστιμα στα νερά των συγκεκριμένων παραλιών.