TRAVEL

Διακοπές στην Ταϊλάνδη

Διακοπές στην Ταϊλάνδη

Ας μιλήσουμε ανοιχτά. Καλός ο χαβαλές με τους φίλους, καλά τα ποτά, όμως το ζητούμενο στις διακοπές σου -ειδικά αν είσαι εργένης- είναι να "σκοράρεις". Τα άλλα, τα κάνεις και στην καθημερινότητά σου.

Αν είσαι εργένης και θες να περάσεις καλά στις διακοπές σου, αυτό που ακολουθεί σε ενδιαφέρει...

Από την εποχή του Βιετνάμ και έπειτα, ένας παγκόσμιος αναγνωρισμένος προορισμός για σεξοτουρισμό, είναι η Ταϋλάνδη. Ολόκληρος ο μηχανισμός του τουρισμού σε αυτή τη χώρα είναι «στημένος» ώστε να ικανοποιεί όλους όσους θέλουν να αποφορτιστούν συνάπτοντας σεξουαλικές επαφές. Εδώ οι ιερόδουλες είναι πρόθυμες να σου προσφέρουν ότι μπορείς να φανταστείς κι ακόμα περισσότερα, σε τιμές πιο κάτω από τις λογικές. Όσοι ασχολούνται με τη βιομηχανία του έρωτα, έχουν μάθει να την προστατεύουν και να την αναδεικνύουν εξαιρετικά. Ότι μπορείς να φανταστείς σε σεξουαλική πράξη είναι νόμιμο, αρκεί η κοπέλα με την οποία συναναστρέφεσαι να είναι ενήλικη. Δεν είναι τυχαίο πως θεωρείται ο νούμερο ένας προορισμός σε οργάνωση, για όσους αναζητούν τον σεξοτουρισμό στις διακοπές τους.

Η χώρα είναι γεμάτη παραμυθένιες παραλίες, εξωτικά νησιά (προτίμησε το Κο Σαμούι και το Πουκέτ), ενώ όπου κι αν βρεθείς η περιοχή θα είναι "πλημμυρισμένη" από τα τοπικά μπαράκια που φτιάχνουν ότι λογής κοκτέιλ μπορείς να φανταστείς.

Tips

Δεν πρέπει να ξεχνάς πως βρίσκεσαι σε Ασιατική χώρα. Εντάξει, η Ταϋλάνδη είναι η μοναδική χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας που έχει υπάρξει στο παρελθόν Ευρωπαϊκή αποικία, αυτό όμως δε σημαίνει πως οι κάτοικοί της έχουν τα ίδια ήθη και έθιμα με εμάς. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να προσέξεις:

 Μην ξεφεύγεις όταν πίνεις. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις αν κάποιος που είναι δίπλα σου και έχει την προσοχή του στραμμένη σε εσένα σε συμπαθεί, ή απλά περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία ώστε να σε "ξαφρίσει". Καλό θα είναι λοιπόν είσαι σε εγρήγορση.

 Μην πειράζεις τις γυναίκες αν δεν το επιθυμούν. Είτε πρόκειται για ιερόδουλες, είτε για ντόπιες που πίνουν το ποτό τους, είτε για τουρίστριες, εσύ θα είσαι κύριος. Οι παρεξηγήσεις είναι εύκολο να συμβούν και σε καμία περίπτωση δεν θες να βρεθείς άσχημα μπλεγμένος σε μια τόσο μακρινή χώρα.

 Δοκίμασε ντόπιες συνταγές. Κατά τον μύθο, οι Ταϋλανδοί τρέφονται με σκύλους. Αηδίες. Η Ταϋλανδέζικη κουζίνα είναι μια από τις κορυφαίες στον κόσμο. Τηγανιτό ρύζι με κοτόπουλο, κροκέτες ψαριού, χοιρινό με κάρυ και ρύζι και οτιδήποτε σερβίρεται με γλικόξυνη σάλτσα, θα γεμίσει τον ουρανίσκο σου με ευχαρίστηση.