TRAVEL

Όσα πρέπει να έχεις μαζί σου όταν ταξιδεύεις

Όσα πρέπει να έχεις μαζί σου όταν ταξιδεύεις

Οι περισσότεροι όταν φτιάχνουμε τις βαλίτσες μας για ταξίδι, το κάνουμε τελευταία στιγμή. Εννοείται ότι ξεχνάμε τα βασικά. Το οποίο το ανακαλύπτουμε αφού φτάσουμε στον προορισμό μας.

Πριν λοιπόν αρχίσετε να φτάχνετε βαλίτσα ή σακίδιο βεβαιωθείτε ότι έχετε υπολογίσει να πάρετε μαζί σας τα εξής:

Καπέλο. Είτε είναι χειμώνας είτε είναι καλοκαίρι. Το καπέλο σας προφυλάσσει από το κρύο και αν πρόκειται να ταξιδέψετε βόρεια τότε καλό είναι να έχετε ένα μαζί σας για παν ενδεχόμενο. Αν είναι καλοκαίρι δε χρειάζεται να σας εξηγήσουμε γιατί χρειάζεστε καπέλο.

Πακετάκι πρώτων βοηθειών. Βάλτε τα βασικά, μερικά hansaplast, αναλγητικά, κρέμα για εγκαύματα και χάπια για εντερικά προβλήματα.

Φορτιστές για την κάμερα, το κινητό σας, για όποια συσκευή πάρετε μαζί σας.

Προτιμήσετε σακίδια και βαλίτσες με ροδάκια γιατί είναι πολύ πιο εύχρηστα και δε θα επιβαρύνουν με το βάρος την πλάτη σας.

Ρούχα: Μην κουβαλάτε ρούχα που δεν είναι βολικά, μην παραμυθιάζεστε ότι θα φορέσετε το συνολάκι που θα θέλει σιδέρωμα. Προτιμήστε ρούχα που φαίνονται ωραία ακόμα κι όταν είναι ταλαιπωρημένα.

Βολικά παπούτσια για περπάτημα. Ταξίδι πάτε θα γυρνάτε από δω κι από κει όλη μέρα οπότε φροντίστε τα παπούτσια που θα πάρετε να είναι δοκιμασμένα και δε σας χτυπάνε πουθενά.

Περισσότερα ζευγάρια κάλτσες από όσες θα χρειαζόσασταν αν δεν κάνατε το ταξίδι. Το είπαμε ήδη. Στα ταξίδια περπατάμε πολύ περισσότερο από ότι στην καθημερινότητά μας άρα τα πόδια μας ιδρώνουν περισσότερο.

Σχετικές ειδήσεις