TRAVEL

Αυτοί είναι 5 από τους πιο... υποτιμημένους τουριστικούς προορισμούς του κόσμου

Αυτοί είναι 5 από τους πιο... υποτιμημένους τουριστικούς προορισμούς του κόσμου
Ετοιμάστε τις βαλίτσες σας!
Pixabay

Νέες περιπέτειες σε έναν άγνωστο, αλλά εξαιρετικά όμορφο προορισμό υπόσχονται πέντε από τις πιο υποτρισμένες – τουριστικά – χώρες στον κόσμο. Αυτά τα κρυφά διαμάντια προσφέρουν πλούσιες εμπειρίες, σε τιμές που ευφραίνουν καρδιές.

Βρετάνη και Νορμανδία, Γαλλία

Η Γαλλία έχει πολλούς γνωστούς τουριστικούς προορισμούς: Παρίσι, Προβηγκία, Μπορντό.

Αλλά, εάν κάποιος αποφασίσει να κάνει ένα road trip στη Γαλλία τότε καλό είναι να επισκεφτεί τη Βρετάνη και τη Νορμανδία στα βορειοδυτικά της χώρας. Μαγικές παραλίες, μεσαιωνικές πόλεις και κάστρα, τέχνη, εξαιρετικό φαγητό, θεσπέσια γλυκά, είναι μόνο μερικές από τις απολαύσεις που προσφέρουν.

Ιορδανία

Το «στολίδι» της Μέσης Ανατολής, η Ιορδανία θεωρείται όαση για τους λάτρεις των ταξιδιών.

Πλην των επισκέψεων σε αρχαιολογικούς χώρους, όπως η Πέτρα, και σημεία μοναδικής ομορφιάς, όπως η Νεκρά Θάλασσα, οι ταξιδιώτες μπορούν να κάνουν κάμπινγκ μαζί με βεδουίνους και ορειβασίες σε υπέροχες διαδρομές.

Bayahibe, Δομινικανή Δημοκρατία

Όταν γίνεται λόγος για την Δομινικανή Δημοκρατία, οι περισσότεροι σκέφτονται την Πούντα Κάνα, όμως το Bayahibe είναι μία εξαιρετική εναλλακτική. Οι κρυστάλλινες παραλίες υπόσχονται αξιομνημόνευτες στιγμές.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Μπουτάν

Το βουδιστικό βασίλειο στα Ιμαλάια έχει πολλά μοναστήρια, κάστρα, καταπράσινες πλαγιές και λόφους. Το Thimphu είναι ένα από τα πιο ελκυστικά μέρη που μπορεί να επισκεφτεί κανείς, οι ορειβασίες στο Phajodhing προσφέρουν μοναδικές στιγμές, αλλά και μία απλή βόλτα στη φύση είναι υπέροχη. Όποιος αναζητά αυθεντικές εμπειρίες, μπορεί να απολαύσει μία περιπέτεια στο Snowman Trek.

Βολιβία

Η Βολιβία είναι μία από τις χώρες με το μεγαλύτερο υψόμετρο στον κόσμο. Είναι σίγουρα μοναδική. Τα Uyuni Salt Flats μπορεί να αποτελέσουν από μόνα τους λόγο για να πάει κανείς στη χώρα και να μείνει σε ένα ξενοδοχείο από… αλάτι. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν διαδρομές με ποδήλατα στον «Δρόμο του Θανάτου» και να βρουν μυστηριώδη αντικείμενα στην Αγορά των Μαγισσών στην Λα Παζ.

Σχετικές ειδήσεις