TRAVEL

Αυτά τα μαγευτικά νησιά προσφέρουν καλοκαιρινές διακοπές σε τιμές που δεν θα πιστεύετε (pics)

Αυτά τα μαγευτικά νησιά προσφέρουν καλοκαιρινές διακοπές σε τιμές που δεν θα πιστεύετε (pics)
Μπορείτε και εσείς να πραγματοποιήσετε ένα από τα πολυπόθητα όνειρα σας
Pixabay

Υπάρχουν προορισμοί που θεωρούνται άπιαστο όνειρο, καθώς το κόστος ενός ταξιδιού είναι υπέρογκο.

Πανέμορφα - εξωτικά νησιά με κρυστάλλινα νερά, μαγευτικές παραλίες, πολυτελή καταλύματα κ.α. συγκαταλέγονται μεταξύ αυτών των κρυφών πόθων.

Μερικά όνειρα, όμως, γίνονται πραγματικότητα.

Παρακάτω ακολουθούν τρεις μαγευτικοί προορισμοί που αν τους επισκεφτείτε την κατάλληλη περίοδο δεν θα «πονέσει» η... τσέπη σας.

Key West

Το νοτιότερο άκρο της Φλόριντα είναι ευρέως γνωστό για τις γραφικές παραλίες του. Ορδές παραθεριστών συρρέουν στα Key West κάθε χρόνο. Η άνοιξη είναι η περίοδος που η περιοχή δέχεται τον μεγαλύτερο τουριστικό όγκο της, το καλοκαίρι, όμως, η εμπειρία είναι σαφώς καλύτερη και φθηνότερη.

Από τον Ιούλιο έως τον Σεπτέμβριο oι θερμοκρασίες κυμαίνονται γύρω στους 32 βαθμούς Κελσίου, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για δροσερές βουτιές στα κρυστάλλινα νερά. Και αφού οι περισσότεροι επισκέπτες έχουν ήδη φύγει μαζί με την… άνοιξη, οι τιμές είναι 60% φθηνότερες απ' ότι στην περίοδο της τουριστικής αιχμής.

Grand Cayman, Cayman Islands

Το Grand Cayman είναι η μεγαλύτερη από τις νήσους του συμπλέγματος που βρίσκεται στην Καραϊβική. Από την 1η Ιουνίου έως και τα τέλη Νοεμβρίου είναι η εποχή των τυφώνων, άρα οι τιμές είναι σαφώς φθηνότερες από τις υπόλοιπες περιόδους του έτους. Μάλιστα, το καλοκαίρι οι πτήσεις προς το Grand Cayman είναι 50% φθηνότερες απ΄ότι στην περίοδο αιχμής.

Ο προορισμός προσφέρει βουτιές σε μαγευτικές παραλίες και διαμονή σε υπέροχα καταλύματα. Φυσικά, ενημερωθείτε για τις καιρικές συνθήκες πριν ετοιμάσετε βαλίτσες.

Barbados

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού η ατμόσφαιρα στα Barbados, την πατρίδα της δημοφιλούς τραγουδίστριας Ριάνα, είναι θαυμάσια. Το νησί έχει ήρεμες παραλίες με ροζ άμμο, εύκολα προσβάσιμες υποθαλάσσιες σπηλιές και αξιοζήλευτη νυχτερινή διασκέδαση.

Όσοι το επιθυμούν μπορούν να ταξιδέψουν κατά τη διάρκεια του ετήσιου Crop Over Festival, μίας τρίμηνης γιορτής που είναι γεμάτη παραδοσιακές και μοντέρνες πτυχές της κουλτούρας του νησιού. Το φεστιβάλ συνήθως διοργανώνεται μεταξύ Ιουνίου και Αυγούστου. Το Crane Beach Hotel προσφέρει ένα καλοκαιρινό πακέτο γεμάτο ανέσεις και με μία έκπτωση της τάξης του 40%.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη παρακάτω Gallery:

Σχετικές ειδήσεις