ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Your journey, your style! Δέκα must-have βαλίτσες για τις καλοκαιρινές σου διακοπές

Your journey, your style! Δέκα must-have βαλίτσες για τις καλοκαιρινές σου διακοπές

Τι θα έλεγες, λοιπόν, αν ενόψει των φετινών καλοκαιρινών διακοπών σου, αντικαθιστούσες την παλιά σου βαλίτσα με μία καινούργια;

Η πρώτη μου εξόρμηση στην Πορτογαλία, σχεδόν δέκα χρόνια πριν, μου δίδαξε ένα πολύτιμο μάθημα: Οι αποσκευές είναι «το Α και το Ω» για να απολαύσεις όσο περισσότερο μπορείς ένα σύντομο ή μακρινό ταξίδι. Διότι όταν έχεις εξοπλιστεί με αποσκευές που σε διευκολύνουν και δεν σε ζορίζουν στις μετακινήσεις σου, όχι μόνο είσαι πιο ξέγνοιαστη, αλλά και πολύ πιο ξεκούραστη, κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

Τι θα έλεγες, λοιπόν, αν ενόψει των φετινών καλοκαιρινών διακοπών σου, αντικαθιστούσες την παλιά σου βαλίτσα με μία καινούργια; Βλέπεις, μία ανθεκτική και αξιόπιστη αποσκευή αποτελεί μία επένδυση, έναν συνοδοιπόρο ζωής, ο οποίος υπόσχεται να σου χαρίσει τις πιο ανεπανάληπτες ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Το ερώτημα είναι, βέβαια, ποια είναι η κατάλληλη βαλίτσα για εσένα, σύμφωνα με τις ανάγκες, το στυλ και τις ταξιδιωτικές σου συνήθειες; Για να βρεις την απάντηση, συνέχισε να διαβάζεις το κείμενο που ακολουθεί, καθώς σε αυτό έχουμε συγκεντρώσει δέκα must-have μοντέλα από τα καταστήματα Bag Stories, που αξίζουν μία θέση στο «ταξίδι» της ζωής σου.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr