ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης για Ευαγγελισμό: Υποχρεωτικό να οριστεί νοσοκομείο αναφοράς για τον τελικό του Conference

Γεωργιάδης για Ευαγγελισμό: Υποχρεωτικό να οριστεί νοσοκομείο αναφοράς για τον τελικό του Conference

«Πάντοτε οι επίσημοι προσκεκλημένοι της χώρας, εάν απαιτηθεί, δηλώνεται ότι θα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα σε αυτό το νοσοκομείο», εξηγεί ο υπουργός για τον «Ευαγγελισμό».

Με ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, απαντά στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για το έγγραφο που είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο και ανέφερε ότι το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» τίθεται σε τρίημερη ετοιμότητα λόγω του τελικού του Europa Conference League στην «ΟPAP Arena», ενώ θα δοθεί προτεραιότητα στα περιστατικά που αφορούν VIP θεατές, σύμφωνα με όσα αναγράφονται στην σχετική οδηγία.

Ο κ. Γεωργιάδης απαντάει σχετικά:

«Ως προς διάφορες αναρτήσεις και ανακοινώσεις σχετικά με την οδηγία της διοικήσεως του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» για την διεξαγωγή του Τελικού του Conference Cup στις 29 Μαΐου τα πραγματικά περιστατικά είναι τα εξής: Σε κάθε επίσημο γεγονός που συμβαίνει στην Χώρα μας, από την διοργάνωση ενός αθλητικού γεγονότος έως την υποδοχή ξένων ηγετών το Νοσοκομείο Αναφοράς που δηλώνεται από τις Ελληνικές Αρχές είναι ο Ευαγγελισμός. Πάντοτε δηλ οι επίσημοι προσκεκλημένοι της Χώρας, εάν απαιτηθεί, δηλώνεται ότι θα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα σε αυτό το Νοσοκομείο. Μία τέτοια δέσμευση είναι υποχρεωτική για να διεξαχθεί ένα γεγονός τέτοιου βεληνεκούς όπως ο τελικός. Κατά συνέπεια όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές»