Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
TRAVEL

Το νέο διαφημιστικό σποτ της Air France που θυμίζει καλογυρισμένη ταινία του γαλλικού σινεμά (vid)

Διαμαντόπουλος Χρήστος Διαμαντόπουλος Χρήστος

Με φόντο το Παρίσι και τον Πύργο του Άιφελ το νέο διαφημιστικό σποτ του γαλλικού κρατικού αερομεταφορέα πάει ένα βήμα παρακάτω την έννοια της διαφήμισης – Ένα εντυπωσιακό και καλαίσθητο κλιπ που θυμίζει ταινία του γαλλικού κινηματογράφου παίζεται από χθες 11/5 στα γαλλικά ΜΜΕ και κάνει τους τηλεθεατές να μιλούν για αυτό  

Με αναφορές στην γαλλική κουλτούρα και κουζίνα, τα αξιοθέατα της χώρας και σάουντρακ το κλασικό πλέον τραγούδι «Le moulins de mon coeur», του βραβευμένου με Oscar μουσικοσυνθέτη Michel Jean Legrand σε επανεκτέλεση από την Juliette Armanet, το νέο διαφημιστικό σποτ του γαλλικού κρατικού αερομεταφορέα, Air France, είναι εδώ για να επαναλάβει τον θρίαμβο του προηγούμενου σποτ που δημιουργήθηκε το 2015.

Με βασικό άξονα την γαλλική φινέτσα, το νέο σποτ διάρκειας ενός λεπτού και 15 δευτερολέπτων, με τίτλο «Taking elegance to new heights» (Ανεβάζοντας την κομψότητα στα ύψη) θυμίζει περισσότερο τρέιλερ ταινίας του γαλλικού σινεμά παρά διαφήμιση αεροπορικής εταιρείας.

Tο βίντεο αφηγείται την ιστορία της ανάβασης, μιας κομψά ντυμένης γυναίκας με ισχυρή θέληση δημιουργώντας έναν παραλληλισμό με τα χαρακτηριστικά της αεροπορικής εταιρείας. Φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα με μια ατελείωτη ουρά, η πρωταγωνίστρια ανεβαίνει με χάρη και ευκολία στον Πύργο του Άιφελ, το εμβληματικό σύμβολο της Γαλλίας σε όλο τον κόσμο.

Οι σκηνές που διαδέχονται η μία την άλλη παραπέμπουν στις αρχές της Air France, όπως την τέχνη της φιλοξενίας, την προσφορά της γαλλικής υψηλής κουζίνας στις πτήσεις της και την ιδιαίτερη προσοχή που δίνεται στους νεότερους ταξιδιώτες.

Στην κορυφή του πύργου, η γυναίκα με την κόκκινη τουαλέτα διασχίζει μια φανταστική θάλασσα από σύννεφα, παραπέμποντας στην ιδιαίτερη στιγμή που μπορεί να βιώσει κανείς μόνο σε ένα αεροπλάνο. Στη συνέχεια, το μακρύ πέπλο της, ανεβαίνει πάνω από τον φωτισμένο πύργο πριν μεταμορφωθεί στο κόκκινο σύμβολο της εταιρείας.

Το βίντεο τελειώνει αποκαλύπτοντας το νέο σλόγκαν της εταιρείας «Η κομψότητα είναι ένα ταξίδι».

Δείτε το προηγούμενο σποτ της εταιρείας: