ΖΩΔΙΑ

Υδροχόος ημερήσια πρόβλεψη 04/05: Προσοχή στα οικονομικά!

Υδροχόος ημερήσια πρόβλεψη 04/05:
Αν είσαι σε μια σχέση, ίσως να το παρακάνεις με τις ματιές δεξιά κι αριστερά...
astrology.gr

Ζώδια - Υδροχόος: Η Σελήνη στους Διδύμους σου δίνει περισσότερες ευκαιρίες για να γνωρίσεις κόσμο.

Περισσότερες ευκαιρίες έχεις σήμερα για να γνωρίσεις κόσμο αλλά και για να παίξεις… έτσι χωρίς πρόγραμμα, αναδεικνύοντας το δημιουργικό σου ταλέντο καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους. Όσον αφορά βέβαια τις υποσχέσεις που θα δοθούν, μη τις πάρεις και πολύ στα σοβαρά.

Παράλληλα, με το εξάγωνο Άρη-Ουρανού τα καλά νέα είναι ότι τα οικονομικά σου μπορεί να περάσουν απότομα από το ναδίρ στο ζενίθ τους ή/και να αποκτήσεις κάτι πολύ προηγμένης τεχνολογίας. Από την άλλη πλευρά όμως, αν… νομίζεις ότι είσαι εξασφαλισμένος/η, να θυμάσαι ότι όταν θέλει το σύμπαν βρίσκει τον πιο απίθανο τρόπο για να χάσεις λεφτά!

Ερωτικές Προβλέψεις 04/05

Με τη Σελήνη στον 5ο ηλιακό οίκο σου, αν είσαι μόνος/η μάλλον θα δυσκολευτείς να καταλήξεις οριστικά στο ποιος/α σου ταιριάζει κι είναι προτιμότερο να μείνεις στο «παιχνίδι», χωρίς συγκεκριμένες δεσμεύσεις, εκτός κι αν αρέσκεσαι στις... δοκιμές! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως να το παρακάνεις με τις ματιές δεξιά κι αριστερά, στην πορεία ωστόσο πάλι θα καταφέρεις να βγεις από πάνω, εμφανίζοντας τα πράγματα όπως σε συμφέρει!

Διαβάστε επίσης:

Κριός ημερήσια πρόβλεψη 04/05: Ζήσε τον έρωτά σου - Έρχονται αποκαλύψεις

Δίδυμος ημερήσια πρόβλεψη 04/05: Έρχονται ξαφνικές ανατροπές στα εργασιακά

Ταύρος ημερήσια πρόβλεψη 04/05: Προσοχή στα οικονομικά - Μείνε μακριά από λάθος ανθρώπους

Λέων ημερήσια πρόβλεψη 04/05: Μείνε μακριά από πειρασμούς!