ΖΩΔΙΑ

Τοξότης ημερήσια πρόβλεψη 13/05: Να έχεις το νου σου για διαρροές και υγρασίες στο σπίτι

Τοξότης ημερήσια πρόβλεψη 13/05: Να έχεις το νου σου για διαρροές και υγρασίες στο σπίτι
Η αντίθεση Σελήνης-Αφροδίτης συνηγορεί στο να έρθεις κοντά σε ένα πρόσωπο με το οποίο πέρα από την φιλική σας σχέση, ταιριάζετε και σεξουαλικά
astrology.gr

Ζώδια - Τοξότης: Αν είσαι δεσμευμένος/η, τότε πρόσεξε μήπως τα ερωτικά «παιχνίδια» σου προκαλέσουν σκάνδαλο

Η Σελήνη στον Ζυγό διευρύνει τον κοινωνικό κύκλο σου και σίγουρα θα βρεις... πολλά να κάνεις σε μια παρέα ή στα πλαίσια μιας συλλογικής δράσης, μένει ωστόσο να αποδειχθεί στην πράξη το αν θα γίνει κάτι το ουσιαστικό ή αν θα... πήξεις σε γνωριμίες και υποσχέσεις, που «σήμερα είναι κι αύριο δεν είναι»! Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στους Ιχθύς τα πράγματα… δεν είναι όπως φαίνονται στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ενώ ή ημέρα δεν προσφέρεται για περιουσιακές ρυθμίσεις και συμβόλαια-μισθωτήρια, αφού κάπου υπάρχει λάθος ή απάτη. Επιπλέον να έχεις το νου σου για διαρροές και υγρασίες.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 13/05

Η αντίθεση Σελήνης-Αφροδίτης συνηγορεί στο να έρθεις κοντά σε ένα πρόσωπο με το οποίο πέρα από την φιλική σας σχέση, ταιριάζετε και σεξουαλικά κι αν δεν έχεις κάποια δέσμευση, μπορείς να χαρείς τα όσα σου προσφέρονται, έστω κι αν πρόκειται για μια μάλλον εφήμερη απόλαυση. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε πρόσεξε μήπως τα ερωτικά «παιχνίδια» σου προκαλέσουν σκάνδαλο, αφού όλα θα συζητηθούν, ακόμη και τα πιο… κρυφά!