ΖΩΔΙΑ

Ταύρος Ημερήσιες Προβλέψεις 19/05: Θα γνωρίσεις τον έρωτα!

Ταύρος Ημερήσιες Προβλέψεις 19/05
Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε φέρνει σε ένα σημείο από το οποίο δεν υπάρχει επιστροφή.
astrology.gr

Ζώδια - Ταύρος: Η Σελήνη στον Αιγόκερω συνηγορεί σε περισσότερες επαφές ή μετακινήσεις για να διευθετηθούν ζητήματα με χαρτιά, άδειες κλπ.

Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε φέρνει σε ένα σημείο από το οποίο δεν υπάρχει επιστροφή, μάλλον όμως η νέα σου θέση θα σου… αρέσει, ίσως μάλιστα να αποκομίσεις και κάποια «μοιραία» οφέλη. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω συνηγορεί σε περισσότερες επαφές ή μετακινήσεις για να διευθετηθούν ζητήματα με χαρτιά, άδειες κλπ, ίσως και μια νομική υπόθεσή σου. Υπάρχουν βέβαια και οι πνευματικές αναζητήσεις σου που διεκδικούν μερίδιο από το χρόνο σου και αν είσαι πιο εσωστρεφής τύπος μάλλον θα προτιμήσεις να «σερφάρεις» είτε στο διαδίκτυο, είτε στα… ράφια της βιβλιοθήκης σου!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 19/05

Αν είσαι μόνος/η, τότε ενδέχεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που ανταποκρίνεται τόσο στις βαθιές σου επιθυμίες αλλά και σε πρότυπα που καθορίζουν τις επιλογές σου, ιδιαίτερα σε σχέση με το απόλυτο δόσιμο και «δέσιμο» που τόσο χρειάζεσαι, έχεις λοιπόν κάθε λόγο να αισιοδοξείς. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να έρθεις ακόμη πιο κοντά με το ταίρι σου μέσα από καταστάσεις και συμβάντα, που όμως δεν θα είναι απαραίτητα ευχάριστα.

Διαβάστε επίσης:

Πόσα αστέρια «πιάνει» το ζώδιό σου σήμερα, 19/05/2022;