ΖΩΔΙΑ

Λέων Ημερήσιες Προβλέψεις 19/05: Έρχονται εξελίξεις στην δουλειά σου - Προσοχή στις «φιτιλιές»

Λέων Ημερήσιες Προβλέψεις 19/05: Έρχονται εξελίξεις στην δουλειά σου - Προσοχή στις «φιτιλιές»
Με το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα κάποια πράγματα που θα γίνουν, δεν… ξεγίνονται κι εσύ θα πρέπει πλέον να πορευτείς με βάση τα νέα δεδομένα.
astrology.gr

Ζώδια - Λέων: Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η σε ζητήματα υγείας και διατροφής.

Με το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα κάποια πράγματα που θα γίνουν, δεν… ξεγίνονται κι εσύ θα πρέπει πλέον να πορευτείς με βάση τα νέα δεδομένα. Μακάρι βέβαια να είναι όλα υπέρ σου αλλά πάντα υπάρχει και το… άλλο ενδεχόμενο! Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η σε ζητήματα υγείας και διατροφής, πολύ περισσότερο που δεν αποκλείεται να ταλαιπωρηθείς από μια μικρή αδιαθεσία. Επιπλέον, σηματοδοτεί εξελίξεις στην δουλειά σου, με κάποιους/ες να πηγαίνουν «όπου φυσάει ο άνεμος» κι εσένα να δυσκολεύεσαι να σχηματίσεις μια ολοκληρωμένη εικόνα.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 19/05

Παρότι κάποιος/α μπορεί να σου εκφράσει το ενδιαφέρον του με ένα δώρο και γενικότερα να περάσεις καλά, ανάμεσα σε σένα και την ευτυχία σου παρεμβάλλεται ένα πρόσωπο που σου θυμίζει «παλιές αμαρτίες» και πρέπει επειγόντως να κλείσετε τους λογαριασμούς σας! Αν μάλιστα είσαι ήδη σε μια σχέση το πρόβλημα θα είναι μεγαλύτερο, μπορεί ωστόσο να αντιμετωπίσετε από κοινού τις «φιτιλιές» που σας βάζουν.

Διαβάστε επίσης:

Πόσα αστέρια «πιάνει» το ζώδιό σου σήμερα, 19/05/2022;