ΖΩΔΙΑ

Καρκίνος Ημερήσιες Προβλέψεις 23/05: Το παρελθόν έχει τον πρώτο λόγο στις επιλογές σου!

Καρκίνος Ημερήσιες Προβλέψεις 23/05: Το παρελθόν έχει τον πρώτο λόγο στις επιλογές σου!
Ο ανάδρομος Ερμής βρίσκεται πλέον στον Ταύρο και τον 11ο ηλιακό οίκο σου με συνέπεια να μπουν σε φάση αναπροσαρμογής και οι διαπροσωπικές σχέσεις σου.
astrology.gr

Ζώδια - Καρκίνος: Η Σελήνη στους Ιχθύς σε βοηθά μεν να «ταξιδέψεις» με τη δύναμη της φαντασίας σου.

Ο ανάδρομος Ερμής βρίσκεται πλέον στον Ταύρο και τον 11ο ηλιακό οίκο σου με συνέπεια να μπουν σε φάση αναπροσαρμογής και οι διαπροσωπικές σχέσεις σου. Φαίνεται μάλιστα πως το παρελθόν έχει τον πρώτο λόγο στις επιλογές σου, αφού ότι καινούριο πάει να γίνει θα σκοντάψει σε αναποδιές, ενώ δεν αποκλείεται για ένα διάστημα να στερηθείς και τη συντροφιά ενός δικού σου ανθρώπου. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σε βοηθά μεν να «ταξιδέψεις» με τη δύναμη της φαντασίας σου ή/και να βρεις μια παρηγοριά, σε πρακτικά ζητήματα ωστόσο αναμένεται ένα κάποιο… χάος!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 23/05

Με τον ανάδρομο Ερμή, στις διαπροσωπικές σχέσεις σου «παίρνουν κεφάλι» οι… πρώην καταστάσεις κι αν είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να μπεις στο «κόλπο» μιας επανασύνδεσης ή έστω μιας επανεξέτασης, για να μην σου μένουν κενά και απορίες δηλαδή! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μια αναμόχλευση του παρελθόντος μπορεί να της κάνει ζημιά, χώρια που πολλά από αυτά που θα ειπωθούν απέχουν πολύ από την αλήθεια.

Διαβάστε επίσης:

Πόσα αστέρια «πιάνει» το ζώδιό σου σήμερα, 23/05/2022;