ΖΩΔΙΑ

Ταύρος Ημερήσιες Προβλέψεις 29/05: Με την προσωπική σου γοητεία μπορείς να πετύχεις πολλά

Ταύρος Ημερήσιες Προβλέψεις 29/05: Με την προσωπική σου γοητεία μπορείς να πετύχεις πολλά

Ζώδια - Ταύρος: Η Αφροδίτη βρίσκεται πλέον στο ζώδιό σου, που σημαίνει ότι με την προσωπική σου γοητεία μπορείς να πετύχεις πολλά για τα οποία κάτω από άλλες συνθήκες θα… μοχθούσες για να τα πάρεις!

Ίσως βέβαια να συμβάλλει θετικά και η καλή ψυχολογία σου. Παράλληλα, η σύνοδος Άρη-Δία σε ωθεί να διερευνήσεις τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο, ίσως μάλιστα να βγάλεις «λαβράκι», ταυτόχρονα όμως δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας αναταραχής, που μπορεί να λάβει μεγάλες διαστάσεις, ύστερα από τη διαπίστωσή σου πως κάποιος/α δεν παίζει τίμια. Επιπλέον, να θυμάσαι πως είσαι επιρρεπής σε φλεγμονές ή μολύνσεις.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 29/05

Με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιό σου έχεις το… momentum κι αν είσαι μόνος/η δεν έχεις παρά να διαλέξεις το πρόσωπο που σε εκφράζει περισσότερο, ξέροντας ότι η σχέση σας θα «δεθεί» μέσα από χαρές και απολαύσεις. Ανάλογα θετικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις κι αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, φαίνεται ωστόσο να υπάρχουν ζήλιες κι ανταγωνισμοί που δεν εκφράζονται ευθέως κι όχι από το ταίρι σου αλλά από άτομα του περιβάλλοντός σου.