ΖΩΔΙΑ

Tοξότης Ημερήσιες Προβλέψεις 15/06: Είναι πιθανό να προκύψουν κάποιες δραματοποιημένες καταστάσεις

Tοξότης Ημερήσιες Προβλέψεις 15/06: Είναι πιθανό να προκύψουν κάποιες δραματοποιημένες καταστάσεις
Με τη σύνοδο Άρη-Χείρωνα θα δοκιμαστούν οι αντοχές σου σε καταστάσεις που το συναίσθημα «ξεχειλίζει» και υπάρχουν συναισθηματικές εξαρτήσεις
astrology.gr

Ζώδια - Tοξότης: Θα ασχοληθείς με πρόσωπα και υποθέσεις του παρελθόντος, αναβιώνοντας σχέσεις και προοπτικές.

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε κάνει πιο... πρόθυμο/η να ξοδέψεις, με συνέπεια να προβείς σε ποικίλες αγορές, άλλες επειδή πρέπει κι άλλες για το «ονόρε»! Και βέβαια με βάση τον χαρακτήρα σου τίθεται ένα θέμα διαχείρισης, αφού αν ξοδέψεις όλα σου τα λεφτά, μπορεί να σου λείψουν σε μια πραγματικά δύσκολη στιγμή. Παράλληλα η σύνοδος Άρη-Χείρωνα συνηγορεί στο να ασχοληθείς με πρόσωπα και υποθέσεις του παρελθόντος, αναβιώνοντας σχέσεις και προοπτικές. Επιπλέον όμως, είναι πιθανό να προκύψουν κάποιες δραματοποιημένες καταστάσεις, με τα απωθημένα να… σπρώχνουν για να βγουν!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 15/06

Με τη σύνοδο Άρη-Χείρωνα θα δοκιμαστούν οι αντοχές σου σε καταστάσεις που το συναίσθημα «ξεχειλίζει» και υπάρχουν συναισθηματικές εξαρτήσεις κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση σίγουρα το πρόβλημα θα είναι μεγαλύτερο, ίσως μάλιστα να βγουν στην επιφάνεια και θέματα του παρελθόντος. Αν τώρα είσαι μόνος/η, μένει να αποδειχθεί στην πράξη το κατά πόσον μπορείς να βγεις το ίδιο εύκολα, όσο μπήκες σε μια «δυνατή» σχέση!