ΖΩΔΙΑ

Κριός Ημερήσιες Προβλέψεις 20/06: Με τη Σελήνη στους Ιχθύς το παρασκήνιο οργιάζει

Κριός Ημερήσιες Προβλέψεις 20/06: Με τη Σελήνη στους Ιχθύς το παρασκήνιο οργιάζει
Δεν είναι σαφές το τι ακριβώς «παίζεται» κι αν θες να βγάλεις κάποια άκρη, εμπιστεύσου την διαίσθηση κι όχι τόσο τη λογική σου
astrology.gr

Ζώδια - Κριός:  Τα πράγματα δεν είναι όπως σου παρουσιάζονται, έστω κι αν η απιστία είναι νοερή!

Το εξάγωνο Ερμή-Δία προδιαθέτει σε μια χαρούμενη καθημερινότητα και ευνοεί εξόδους εκδρομές ή/και την απόκτηση ενός μέσου, όσον αφορά όμως σε αυτά που ακούς και μαθαίνεις, να ξέρεις ότι έχουν μια δόση υπερβολής. Εξ άλλου, με τη Σελήνη στους Ιχθύς το παρασκήνιο οργιάζει, χωρίς να είναι σαφές το τι ακριβώς «παίζεται» κι αν θες να βγάλεις κάποια άκρη, εμπιστεύσου την διαίσθηση κι όχι τόσο τη λογική σου. Επιπλέον, στο «κάδρο» μπαίνουν και οι κίνδυνοι από το υγρό στοιχείο ή την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, ίσως όμως να στοχεύσεις και σε κάτι ουτοπικό, μένοντας με την απογοήτευση στο… χέρι!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 20/06

Από φαντασία σκίζεις, όσο κι αν θες όμως να «πιστέψεις» στην ευτυχία, η σκληρή πραγματικότητα δεν θα σου το επιτρέψει, εκτός βέβαια κι αν συνηθίζεις να «παραμυθιάζεις» την άλλη πλευρά, χωρίς να κόπτεσαι ιδιαίτερα για το τι προσδοκίες θα εγείρεις. Αν τώρα είσαι ήδη δεσμευμένος/η και δεν είσαι εσύ το άτακτο παιδί, έχεις κάθε λόγο να ανησυχείς ότι τα πράγματα δεν είναι όπως σου παρουσιάζονται, έστω κι αν η απιστία είναι νοερή!