ΖΩΔΙΑ

Ταύρος Ημερήσιες Προβλέψεις 07/07: Είναι πιθανό να βρεθείς σε δίλημμα

Ταύρος Ημερήσιες Προβλέψεις 07/07: Είναι πιθανό να βρεθείς σε δίλημμα
Η Αφροδίτη στους Διδύμους συνηγορεί σε παροχές από τους οικείους σου.
astrology.gr

Ζώδια - Ταύρος: Η Σελήνη στο Ζυγό σε καλεί να διαλέξεις καθήκοντα αλλά «δείχνει» επίσης την υγεία και τη διατροφή σου, ας αποφύγεις λοιπόν τις «ατασθαλίες».

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει να μην ανέχεσαι περιορισμούς που μέχρι πρότινος θεωρούσες «φυσιολογικούς», αυτό όμως μόνο… κακό δεν είναι, αφού έχεις όλα τα περιθώρια για να γίνουν τα πράγματα όπως τα θέλεις και μάλιστα γρήγορα. Να προσέχεις πάντως με τις φωτιές. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους συνηγορεί σε παροχές από τους οικείους σου, ίσως όμως να φροντίσεις κι εσύ για τις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειάς σου. Επιπλέον, η Σελήνη στο Ζυγό σε καλεί να διαλέξεις καθήκοντα αλλά «δείχνει» επίσης την υγεία και τη διατροφή σου, ας αποφύγεις λοιπόν τις «ατασθαλίες».

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 07/07

Ο Άρης στο ζώδιό σου φέρνει έντονες επιθυμίες στις οποίες είναι δύσκολο να αντισταθείς κι ίσως τελικά να κάνεις πράγματα που ούτε… φανταζόσουν! Αν βέβαια είσαι μόνος/η, ουδέν… μεμπτόν, ενώ είναι πιθανό να βρεθείς σε δίλημμα ανάμεσα σε ένα πρόσωπο που διαθέτει χρήμα κι ένα άλλο με… σφρίγος! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μια αποκάλυψη μπορεί να «σου γυρίσει το μάτι» και το… έργο να γίνει ακατάλληλο για ανηλίκους!