ΖΩΔΙΑ

Καρκίνος Ημερήσιες Προβλέψεις 07/07: Μείνε μακριά από ερωτικά πισωγυρίσματα

Καρκίνος Ημερήσιες Προβλέψεις 07/07: Μείνε μακριά από ερωτικά πισωγυρίσματα
ο Άρης στον Ταύρο σηματοδοτεί μια διάκριση, μέσα από την ενασχόλησή σου με τα κοινά
astrology.gr

Ζώδια - Καρκίνος: Τελώντας υπό καθεστώς συναισθηματικής «αδυναμίας» μπορεί να αναβιώσουν μνήμες κι αν είσαι μόνος/η, ίσως να σου μπουν ιδέες για να συνεχίσεις μια παλιά σχέση.

Με τη Σελήνη στο Ζυγό τα οικογενειακά-περιουσιακά σου μπαίνουν σε πρώτο πλάνο και σίγουρα σε ένα καθεστώς μεγάλης κινητικότητας, θα υπάρξουν οι καλές αλλά και οι κακές στιγμές. Κράτησε τις πρώτες και πέταξε τις δεύτερες… Επιπλέον, κάτι ή κάποιος/α θα σε κάνει να θυμηθείς τα παλιά και να συγκινηθείς, ίσως όμως να «μυηθείς» στη χρήση βοτάνων ή/και σε μια παραδοσιακή θεραπεία. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο σηματοδοτεί μια διάκριση, μέσα από την ενασχόλησή σου με τα κοινά, ίσως όμως να λάβεις και μια σημαντική ώθηση-υποστήριξη από φίλο/η ή έναν συλλογικό φορέα.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 07/07

Τελώντας υπό καθεστώς συναισθηματικής «αδυναμίας» μπορεί να αναβιώσουν μνήμες κι αν είσαι μόνος/η, ίσως να σου μπουν ιδέες για να συνεχίσεις μια σχέση που σου έχει αφήσει καλές αναμνήσεις κι έχει παραμείνει ως φιλική. Αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε τα «κρυφά» στα οποία… ειδικεύεται η Αφροδίτη στον 12ο ηλιακό οίκο σου, μπορεί να δημιουργήσουν ένα κάποιο πρόβλημα, αν περάσεις από τη… φαντασία στην πράξη!