ΖΩΔΙΑ

Παρθένος Ημερήσιες Προβλέψεις 07/07: Διεκδίκησε το δίκιο σου

Παρθένος Ημερήσιες Προβλέψεις 07/07
Ο Άρης στον Ταύρο σηματοδοτεί μια θεαματική εξέλιξη νομικού χαρακτήρα.
astrology.gr

Ζώδια - Παρθένος: Με τη Σελήνη στο Ζυγό να «δείχνει» τα οικονομικά σου, τα έσοδα και τα έξοδά σου θα έρθουν τελικά «μια η άλλη». 

Σήμερα μπορεί να λάβεις στήριξη από πρεσβυτέρους ή/και τους «δικούς σου» ανθρώπους, με το συγκινησιακό φορτίο να είναι σχετικά μεγάλο, ενώ σε κάθε περίπτωση το παρελθόν και η Παράδοση θα αποτελέσουν για σένα πηγή έμπνευσης. Επιπλέον, με τη Σελήνη στο Ζυγό να «δείχνει» τα οικονομικά σου, τα έσοδα και τα έξοδά σου θα έρθουν τελικά «μια η άλλη». Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο σηματοδοτεί μια θεαματική εξέλιξη νομικού χαρακτήρα και σίγουρα σε… συμφέρει να διεκδικήσεις το δίκιο σου με τη μεγαλύτερη δυνατή αποφασιστικότητα. Ίσως πάλι να κάνεις ένα ταξίδι γεμάτο εμπειρίες.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 07/07

Ένα πρόσωπο ενδιαφέρεται πολύ για σένα αλλά επειδή είναι συνεσταλμένο, αν δεν μεσολαβήσει κάτι ή κάποιος/α, αυτή η προτίμηση μπορεί και να μην εκδηλωθεί για την ώρα ανοικτά. Ίσως όμως να σου προκύψει και μια γνωριμία με άτομο μεγαλύτερης ηλικίας που κατέχει πολλά από τα... μυστικά της ζωής! Επιπλέον, αρχίζει να παίζει δυνατά το σενάριο μιας επανασύνδεσης, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση να το… προσέξεις αυτό!