ΖΩΔΙΑ

Ξαναγύρισε με ανάδρομη Αφροδίτη; Τι κρύβει μια πιθανή επανασύνδεση

Ξαναγύρισε με ανάδρομη Αφροδίτη; Τι κρύβει μια πιθανή επανασύνδεση

 Μήπως να το ξανασκεφτείς;

Χώρισες πρόσφατα κι είσαι χάλια; Κλαις, σκέφτεσαι τις ωραίες στιγμές σας, σου λείπει κι ίσως κάνεις σενάρια στο μυαλό σου πως σου χτυπά το κουδούνι, μπαίνει μέσα με ύφος λυπημένο και σου εξομολογείται ότι γύρισε παντού, αλλά δε βρήκε άλλη αγάπη σαν τη δική σου και πρέπει να δώσετε άλλη μια ευκαιρία στη σχέση σας;
Ας υποθέσουμε ότι όντως αυτό το σενάριο γίνεται πραγματικότητα, με την ανάδρομη Αφροδίτη και ο «άσωτος» επιστρέφει. Θα ανοίξεις αμέσως την αγκαλιά σου και θα τον υποδεχτείς; Σίγουρα θες να ξαναδοκιμάσεις;

Αν έχεις αμφιβολίες πάντως καλό είναι να διαβάσεις παρακάτω, αν και πώς γίνεται συνήθως η επιστροφή ενός άντρα του ζωδιακού. Αν πάλι έχεις αποφασίσει να πεις το «ναι», τότε κανείς δε μπορεί να σε πείσει για το αντίθετο!

ΚΡΙΟΣ

Το πιο πιθανό, είναι ήδη φουλ ερωτευμένος με άλλη και σε έχει ήδη ξεχάσει. Άλλωστε δεν αργεί πολύ να ενθουσιαστεί και να πέσει με τα μούτρα. Αν ξαναγυρίσει όμως, ίσως να ξεκινήσει λέγοντάς σου ότι θα έπρεπε να ξέρεις ότι μπορεί να φωνάζει, να βρίζει και να λέει διάφορα πάνω στα νεύρα του που δεν τα εννοεί, οπότε κακώς παρεξηγήθηκες. Αυτό που δε θα σου πει είναι ότι δεν έχει βρει κάτι που να τον ξετρελαίνει και αφού το σεξ μεταξύ σας ήταν καλό, σκέφτηκε να ξαναδοκιμάσει.

Συμπέρασμα: Με μαθηματική ακρίβεια θα ξαναχωρίσετε πάνω στο μήνα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν έφυγε ο Ταύρος, σημαίνει ότι του πήρε κάμποσο χρονικό διάστημα για να το αποφασίσει κι άπαξ και το έκανε δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει. Σε περίπτωση όμως που... μην περιμένεις αναλύσεις και εξηγήσεις, αφού στο λόγο έχει αδυναμία. Θα γίνει τύπου «έχω κολλήσει μαζί σου (τελεία)», «σ' αγαπάω (τελεία)». Αυτό που δε θα σου πει είναι ότι «με έχει κάνει σκλάβο η μαγειρική σου» ή «έχεις κι εκείνο το εξοχικό στην Ανάβυσσο».

Συμπέρασμα: Θα ξαναράξει στην πολυθρόνα ή τον καναπέ, θα ξαναπάρει το τηλεκοντρόλ υπό τον έλεγχό του κι εσύ θα είσαι όλο νεύρα και θα θες να πας και να τον ταρακουνήσεις φωνάζοντάς του «σεισμός, σεισμός».

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr