ΖΩΔΙΑ

Σελήνη στον Υδροχόο

Σελήνη στον Υδροχόο

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο να μας ωθεί να αδράξουμε τη στιγμή, έχουμε μια συναρπαστική μέρα γεμάτη ένταση και πολυπραγμοσύνη.

ΠΡΟΧΩΡΑΩ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΥΠΕΡΝΙΚΩ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ

Όλοι βιώνουν αυτή την έντονη ατμόσφαιρα, που ενισχύεται από τις αρμονικές όψεις της Σελήνης με τον Άρη και τον Ουρανό στον Κριό.

Γενικότερα, αξίζει να εκμεταλλευτούμε τη σημερινή μέρα στο έπακρο να κινηθούμε ο καθένας προς την κατεύθυνση που επιθυμεί και να παράγουμε όσα αποτελέσματα μπορέσουμε. Άλλωστε η επερχόμενη έκλειψη την Παρασκευή στις 21/3 θα χρειαστεί τις αντοχές που ο καθένας μας διαθέτει.

Ο,τιδήποτε είναι παράδοξο, ανατρεπτικό ή έχει το ρίσκο του, σήμερα έχει μεγάλες πιθανότητες να πετύχει, αφού το υδροχοϊκό πνεύμα δεν μας αφήνει να κολλήσουμε σε μίζερες και στάσιμες σκέψεις. Εν κατακλείδι, άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο μπορούν σήμερα να έχουν μια μέρα πολύ πλούσια, τόσο σε εμπειρίες όσο και σε ευχαρίστηση, ανάλογα πάντα με τις προδιαγραφές του γενέθλιου ωροσκοπίου τους.

Η γενική τάση και συμβουλή είναι «Κάντο τώρα που γυρίζει, μην κολλάς στα μικρά και τα ασήμαντα, εκμεταλλεύσου τη μέρα στο έπακρο».

Μέσα σ’ όλα τ’ άλλα, η πανδαισία των ανωτέρω πλανητών ευνοεί και τις ομαδικές δραστηριότητες, παρέες γεμάτες τρέλα, ρίσκα, τζόγο και όλα τα συναφή.

Τα δώδεκα ζώδια βιώνουν βέβαια με κάποιες διαφορές την επιρροή του σημερινού πλανητικού σκηνικού, με όσα ανήκουν στον αέρα και τη φωτιά να κινούνται με εξαιρετική άνεση, αισιοδοξία και τύχη, ενώ τα του νερού και της γης έχουν μια μικρή δυσκολία με όλον αυτόν το… σαματά και τις υπερβολές.

Άκουσε όσα είπε σήμερα για ΟΛΑ τα ζώδια η Κατερίνα Σαλωνίκη, στην εκπομπή Hit Wake up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/3;

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 16/3 έως 18/3

Η χαρά είναι απόφαση… δική σου!Η χαρά είναι απόφαση… δική σου!

Οι τυχερές και όμορφες στιγμές της ημέρας: Τρίτη 17 Μαρτίου

Ερωτικό ωροσκόπιο 17/3

H όμορφη Αφροδίτη στον Ταύρο και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο