ΖΩΔΙΑ

Σελήνη στους Διδύμους: Παιχνιδιάρα αλλά αποτελεσματική

Σελήνη στους Διδύμους: Παιχνιδιάρα αλλά αποτελεσματική

Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στο δραστήριο ζώδιο των Διδύμων και, παρόλο που η συννεφιά κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα, η μέρα κάθε άλλο παρά συμβαδίζει με τον καιρό. Οι βασικές όψεις που σχηματίζει είναι ένα τετράγωνο με τον παραπλανητικό αλλά ήσυχο Ερμή στους Ιχθύες και ένα εξάγωνο με τον πύρινο και φουριόζο Άρη στον Κριό.

Έτσι, η μεν όψη της με τον Ερμή μέχρι το μεσημέρι, δείχνει κάποια θολούρα, εμπλοκή στην επικοινωνία και απροθυμία για γρήγορες ενέργειες. Τα λόγια και τα έργα μας θα είναι κάπως «συννεφιασμένα», η αφηρημάδα και η νωχέλεια θα παλεύουν με τη γρήγορη σκέψη των Διδύμων, ενώ η εξαπάτηση και οι «πίσω σκέψεις» θα ενισχύονται από το ιχθυακό στοιχείο.

Μετά το μεσημέρι, η ευμενής όψη της Σελήνης με τον εξωστρεφή πύρινο Άρη στον Κριό, αλλάζει το κλίμα άρδην, οι λύσεις βρίσκονται στο γρήγορα και κάπως στο πόδι, η δράση μας επεκτείνεται προς πολλές κατευθύνσεις, η επικοινωνία είναι εύκολη και οι… πικάντικες συζητήσεις στα φόρτε τους. Είμαστε διανοητικά διαυγείς, ασκούμε γοητεία και αν θέλουμε να κάνουμε μια κίνηση εντυπωσιασμού έχουμε καλές προδιαγραφές για να τα καταφέρουμε.

Μετά τις 9.30 το βράδυ, η Σελήνη εισέρχεται στο εσωστρεφές και συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου. Οι ρυθμοί πέφτουν και θέλουμε να βρεθούμε σπιτάκι μας, να χουχουλιάσουμε να φάμε κάτι καλό, να έρθουμε σε επαφή με αγαπημένα πρόσωπα για να απομακρύνουμε από επάνω μας την ένταση της ημέρας.

Ας δούμε πως επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό τα 12 ζώδια:

Ως το μεσημέρι Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Ιχθύες και οι Παρθένοι βρίσκονται σε μια περίεργη φάση, είναι αφηρημένοι, στρεσαρισμένοι, δεν μπορούν να επικοινωνήσουν όπως θα ήθελαν, χάνουν τον ειρμό, χάνουν πράγματα, αφαιρούνται και αλλάζουν συχνά διαθέσεις. Έπειτα επανέρχονται.

Οι Ζυγοί, οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Υδροχόοι, αντίθετα είναι σε μεγάλη φόρμα, όλη την ημέρα, έχουν χιούμορ, ενέργεια, θέλουν να τακτοποιήσουν θέματα και είναι υπερκινητικοί και ιδιαίτερα δραστήριοι.

Τέλος οι Ταύροι, οι Σκορπιοί, οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, δεν είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο. Έχουν σταθερή ενέργεια, είναι όσο πρέπει συγκεντρωμένοι και όσο χρειάζεται δραστήριοι, και είναι αυτοί που παίζουν ρόλο διαιτητή αν προκύψει κάποιο θέμα.


Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/3;

Οικονομικές προβλέψεις, από 26 έως 29 Μαρτίου

Ερωτικό ωροσκόπιο 26/3

10 πράγματα που δηλώνουν ότι είσαι γνήσιος Κριός

Οι τυχερές και όμορφες στιγμές της ημέρας: Πέμπτη 26 Μαρτίου

Σχετικές ειδήσεις