ΚΟΣΜΟΣ

Αυστρία: Καταζητούμενη πορνοστάρ προδόθηκε από το… στήθος της! (video+photos)

Αυστρία: Καταζητούμενη πορνοστάρ προδόθηκε από το… στήθος της! (video+photos)

Από το… στήθος της προδόθηκε μια πορνοστάρ την οποία αναζητούσε η αστυνομία της Αυστρίας, καθώς πρωταγωνίστησε σε βίντεο με ακατάλληλο περιεχόμενο που γυρίστηκε μέσα σε εκκλησία!

Ένας άνδρας που είδε τυχαία (αν κρίνει κανείς από την κίνησή του) το βίντεο στο διαδίκτυο, αναγνώρισε το εσωτερικό της εκκλησίας στο δήμο Hoersching, αναφέροντάς το στον τοπικό ιερέα του. Το θέμα πήρε γρήγορα διαστάσεις προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων, με αποτέλεσμα οι Αρχές να απευθύνουν έκκληση για πληροφορίες, προκειμένου να εντοπίσουν τη γυναίκα καθώς (για ευνόητους λόγους) δεν έδειχνε το πρόσωπό της στην κάμερα.

Και κάπως έτσι, ένας… θρησκόληπτος θαυμαστής της αναγνώρισε από την πλευρά του τον... εσωτερικό κόσμο (πλούσιο στήθος) της γυναίκας, καταδίδοντάς την στην αστυνομία! Μετά από έρευνα συνελήφθη μια 24χρονη γυναίκα για προσβολή θρησκευτικών αξιών και βεβήλωση ναού, η οποία έκανε… καριέρα με το παρατσούκλι «Babsi».

Το περιστατικό μάλιστα προκάλεσε ακόμα και συζήτηση για ανακατασκευή του ναού, ωστόσο αποφασίστηκε ότι «οι αμαρτίες μιας γυναίκας δεν ήταν αρκετές για να διώξουν το Θεό από αυτήν»!

«Συλλάβαμε μια γυναίκα που γεννήθηκε στην Πολωνία και ήρθε στη χώρα μας όταν ήταν μικρή με τους γονείς της. Την ανακρίναμε και ομολόγησε», δήλωσε εκπρόσωπος των Αρχών.

Διαβάστε ακόμα:

Σταρ της Premier League απειλούσε να ρίψει οξύ στη φίλη του! (video+photos)

Μέξικο: Έκαψαν ζωντανή κουκουβάγια θεωρώντας ότι είναι μάγισσα! (video)

Βρετανία: Το στήθος της μεγάλωσε 9 νούμερα μετά από υστερεκτομή! (photo)

Βρετανία: Προσφέρθηκε να αγοράσει φαγητό σε ζητιάνο και του έβγαλε το μάτι!

Νότια Αφρική: Λιοντάρι επιτέθηκε σε οικογένεια! (video)

Βρετανία: Έψαχναν σε παμπ το Άγιο Δισκοπότηρο και βρήκαν μπολ… σαλάτας! (photos)

Βραζιλία: Αυτός είναι ο χειρότερος πόνος που μπορεί να υπομείνει άνθρωπος! (vid+phs)

Νέα Ζηλανδία: Ψάρεψαν πτώμα σε συντρίμμια αεροσκάφους!