ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληρή σύγκρουση Μπακογιάννη-Σκουρλέτη

Σκληρή σύγκρουση Μπακογιάννη-Σκουρλέτη

Φραστικά πυρά αντήλλαξαν η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ κ. Ντόρα Μπακογιάννη με τον εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Πάνο Σκουρλέτη.

Σε διάλογο που είχαν στην τηλεόραση του ANT1, η κ. Μπακογιάννη κάλεσε τον κ. Σκουρλέτη να καταδικάσει δηλώσεις υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα, που βρίσκεται έγκλειστος στον Κορυδαλλό, καθώς καταδικάστηκε για τη 17 Νοέμβρη.

Ο κ. Σκουρλέτης διατύπωσε τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ ότι καταδικάζει την τρομοκρατία, ενώ πέρασε στην αντεπίθεση, μετά την επιμονή της κ. Μπακογιάννη που ζητούσε την καταδίκη των συγκεκριμένων δηλώσεων. «Ο δρόμος που ακολουθεί η Ντόρα Μπακογιάννη είναι ολισθηρός», υποστήριξε ο κ. Σκουρλέτης. Μάλιστα, άφησε αιχμές για τον πρώην ισχυρό άνδρα της Siemens Μιχάλη Χριστοφοράκο και είπε στην κ. Μπακογιάννη: «Μιλήστε μας για τη Siemens. Εμάς τα γραφεία μας δεν τα στόλισε η Siemens».

Για λάσπη έκανε λόγο η κ. Μπακογιάννη, υπενθυμίζοντας ότι είχε ζητήσει να υποχρεωθεί ο κ. Χριστοφοράκος να δώσει τα ονόματα των πολιτικών που ενεπλάκησαν στην υπόθεση των μαύρων ταμείων, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ με τη στάση του στη Βουλή βοήθησε να κλείσει το θέμα.

Από την αντιπαράθεση δεν έλειψαν και οι σκληρές εκφράσεις. «Είστε σε πανικό» είπε η κ. Μπακογιάννη για να πάρει την απάντηση «έχει παγώσει το χαμόγελό σας».