ΕΚΛΟΓΕΣ

Aπάντηση Τζιτζικώστα στις καταγγελίες Ιωαννίδη

Aπάντηση Τζιτζικώστα στις καταγγελίες Ιωαννίδη

Στις καταγγελίες του υποψηφίου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννη Ιωαννίδη, απάντησε ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας. Οι κατηγορίες αφορούσαν παράνομα εγκαίνια πτέρυγας στο νοσοκομείο Έδεσσας, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση και έγκριση του υπουργείου Υγείας.

«Η Νέα Πτέρυγα στο Νοσοκομείο της Έδεσσας είναι ένα πραγματικό έργο, ένα έργο που αναβαθμίζει τις υπηρεσίες υγείας για όλους τους πολίτες της Πέλλας. Το γεγονός ότι κάποιοι δεν το γνωρίζουν δεν αφορά την κοινωνία, αφορά μόνο τους ίδιους», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράταξη του κ. Τζιτζικώστα, «Αλληλεγγύη» και προσθέτει: «Η διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας γνωστοποίησε και ενημέρωσε, εδώ και πολλές μέρες, όλους τους φορείς και ασφαλώς και το Υπουργείο Υγείας για τη σημερινή τελετή εγκαινίων.

Πώς μπορεί λοιπόν, κάποιος να αποκαλεί «φάντασμα» μια τελετή η οποία πραγματοποιήθηκε χοροσατατούντος του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ και με τη συμμετοχή τριών δημάρχων του νομού, αντιδημάρχων, περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων, καθώς και των στρατιωτικών, αστυνομικών και πυροσβεστικών αρχών; Δυστυχώς, κάποιοι φαίνεται πως υποτιμούν τον τόπο μας, τους πολίτες, τους φορείς και τους ίδιους τους θεσμούς. Ας μη πανικοβάλλονται ορισμένοι και κυρίως ας μην κρίνουν εξ' ιδίων τα αλλότρια. Τώρα έχουν αλλάξει οι συνθήκες στην κοινωνία. Έχουν αλλάξει και οι εποχές. Φύγαμε από τη μίζερη και γκρίζα πολιτική αντιπαράθεση του παρελθόντος. Δεν μας αξίζει να γυρίσουμε πίσω. Τέλος ενημερώνουμε όλους τους πολίτες ότι η τελετή εγκαινίων κόστισε το αστρονομικό ποσό των 0 ευρώ».

Από την παράταξη «Αλληλεγγύη» ανακοινώθηκε, επίσης, ότι ο πρώην νομάρχης Πέλλας του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καραμάνης, νυν περιφερειακός σύμβουλος που είχε εκλεγεί το 2010 με την παράταξη του Μάρκου Μπόλαρη και τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Απόστολου Τζιτζικώστα. Ο κ Καραμάνης τόνισε πως παρά τις διαφορετικές πολιτικές προσεγγίσεις υπήρξε καλή συνεργασία.

Διαβάστε επίσης:

Τζιτζικώστας προς Ιωαννίδη: Ο πανικός είναι πολύ κακός σύμβουλος