ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βενιζέλος: Η «Ελιά» θα πάει καλύτερα απ' ό,τι πιστεύουν ορισμένοι

Βενιζέλος: Η «Ελιά» θα πάει καλύτερα απ' ό,τι πιστεύουν ορισμένοι

«Η Ελιά- Δημοκρατική Παράταξη θα πάει εντυπωσιακά καλύτερα απ' ό,τι πιστεύουν ορισμένοι» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, συνομιλώντας με δημοσιογράφους, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης που είχαν οι επικεφαλής των κομμάτων και των κινήσεων του ενιαίου σχήματος για τη συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου και για τη συζήτηση θεμάτων που αφορούν την προεκλογική προετοιμασία της Ελιάς για τις ευρωπαϊκές και αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σε ερωτήσεις που δέχτηκε, στο πλαίσιο της ίδιας συζήτησης με δημοσιογράφους, αναφορικά με το θέμα του γάλακτος και των διαφωνιών που έχουν εκφράσει βουλευτές και στελέχη των δύο συγκυβερνώντων κομμάτων, ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι «το θέμα του γάλακτος θα το χειριστούμε» και πως αν χρειαστεί να γίνουν βελτιώσεις, θα γίνουν.

Επιπλέον, υποστήριξε ότι το θέμα του γάλακτος είναι σοβαρό, ωστόσο αναρωτήθηκε «αλλά ποιος θέλει να καταστρέψει την κτηνοτροφία;». Σε κάθε περίπτωση, τόνισε ότι «δεν θα κριθεί η τύχη της χώρας από αυτό το θέμα και πως δεν θα παίξουμε με τη σωτηρία της χώρας».

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε και στο ζήτημα που προέκυψε χτες αναφορικά με την επίμαχη τροπολογία, η οποία αποσύρθηκε και επανήλθε δύο φορές, και η οποία προβλέπει απελάσεις μεταναστών που καταγγέλλουν ρατσιστική βία εναντίον τους από μέλη των σωμάτων ασφαλείας, αν η καταγγελία δεν αποδειχθεί.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι δεν «βλέπει θέμα» με την τροπολογία, ότι βεβαίως πρέπει να προστατεύεται και ο μετανάστης και ο ένστολος, ενώ πρόσθεσε ότι έχει βρεθεί η σωστή διατύπωση. Ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε «κωμικό» το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την τροπολογία, προσθέτοντας ότι προέκυψε από ανθρώπους που έκαναν «κακούς χειρισμούς».

Διαβάστε επίσης:

«Ελιά»: Στο επίκεντρο η συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου