ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιοδεία Χατζημαρκάκη στο Λασίθι και το Ηράκλειο

Περιοδεία Χατζημαρκάκη στο Λασίθι και το Ηράκλειο

Περιοδεία στο Λασίθι πραγματοποιεί ο πρόεδρος των Ελλήνων Ευρωπαίων Πολιτών και υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης.

Σήμερα, Σάββατο, ο κ. Χατζημαρκάκης θα έχει συναντήσεις στη Σητεία και την Ιεράπετρα, ενώ την Κυριακή και τη Δευτέρα στη Νεάπολη και τον Άγιο Νικόλαο.

Ειδικότερα, σήμερα ο πρόεδρος των Ελλήνων Ευρωπαίων Πολιτών θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στα Νοσοκομεία Σητείας και Ιεράπετρας, ενώ θα συναντηθεί με τοπικούς παραγωγικούς φορείς και θα συμμετάσχει σε ανοικτή συζήτηση με τους πολίτες της Ιεράπετρας.

Την Κυριακή, θα παραστεί στον εορτασμό του Σπηλαίου της Μιλάτου και στη συνέχεια θα δώσει το «παρών» σε συζήτηση με τους πολίτες του Αγίου Νικολάου.

Τη Δευτέρα, θα επισκεφθεί το Επιμελητήριο Λασιθίου, το Εργατικό Κέντρο Λασιθίου και το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Την Τρίτη 29 Απριλίου, ο κ. Χατζημαρκάκης θα εγκαινιάσει τα νέα Γραφεία των Ελλήνων Ευρωπαίων Πολιτών στο Ηράκλειο. Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 20.30 στα γραφεία του κόμματος, Μελίνας Μερκούρη 34, Ηράκλειο.

Το πρωί της ίδιας ημέρας ο κ. Χατζημαρκάκης μαζί με στελέχη υποψηφίους ευρωβουλευτές των Ελλήνων Ευρωπαίων Πολιτών θα επισκεφτούν φορείς και οργανισμούς στην πόλη του Ηρακλείου, ενώ το απόγευμα θα περιοδεύσουν στην ενδοχώρα του Νομού.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2014: Ολα όσα πρέπει να ξέρετε