ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2014: Βούλα Πατουλίδου στη Νέα Χαλκηδόνα και τα Κουφάλια

Εκλογές 2014: Βούλα Πατουλίδου στη Νέα Χαλκηδόνα και τα Κουφάλια

Την πλήρη και αμέριστη στήριξή της στο δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει για την ανακούφιση του κοινωνικού συνόλου, εξέφρασε η υπ. Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Συλλόγου Θρακιωτών της Νέας Χαλκηδόνας.

Η Βούλα Πατουλίδου ενημερώθηκε από τους εκπροσώπους τους Συλλόγου για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου και δεσμεύτηκε για την πλήρη υποστήριξη της συγκεκριμένης προσπάθειας αλλά παράλληλα και όλων των αντίστοιχων, οι οποίες στοχεύουν στη στήριξη των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση.

Η υπ. Αντιπεριφερειάρχης επισήμανε πως «ο Αυτοδιοικητικός Συνδυασμός της “Αλληλεγγύης” επιχειρεί και θα κάνει πράξη την αλληλεγγύη στην Κεντρική Μακεδονία με στοχευμένες δράσεις την επόμενη περίοδο. Δεν είναι τυχαία η επιλογή του ονόματος στο Συνδυασμό μας, αλλά αντίθετα πέρα από τους συμβολισμούς, αποκτά ολοένα και περισσότερο πραγματική ουσία».

Καταλήγοντας η Βούλα Πατουλίδου υπογράμμισε: «χαίρομαι που είμαι σήμερα εδώ κοντά σας και μου δίνεται η ευκαιρία να σας θυμίσω, πως λίγες μέρες νωρίτερα, ως “Αλληλεγγύη” παρουσιάσαμε ένα συνοπτικό πρόγραμμα δράσεων για την Κοινωνική Συνοχή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Δεν σας κρύβω, πως, ήδη, τα μηνύματα που δέχομαι τόσο εγώ προσωπικά όσο και οι συνεργάτες μου είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε».

Η υπ. Περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης, η οποία συνοδευόταν από υπ. Περιφερειακούς Συμβούλους της «Αλληλεγγύης» και συνεργάτες της, επισκέφτηκε επίσης τα Κουφάλια και τη Νέα Χαλκηδόνα, όπου και έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους, ενώ συναντήθηκε με το Δήμαρχο Χαλκηδόνας Γιάννη Μπίκο και τους υποψηφίους δημάρχους Γιάννη Τσουκνιδά και Φώτη Κυριακίδη.

Η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε επίσης το γυναικείο μοναστήρι του Γρηγορίου Παλαμά, έξω από τα Κουφάλια, όπου συναντήθηκε με μοναχές και ενημερώθηκε για το έργο τους.