ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δούρου για Σγουρό: Ή ανίκανος ή υπηρετεί το σύστημα διαπλοκής

Δούρου για Σγουρό: Ή ανίκανος ή υπηρετεί το σύστημα διαπλοκής

Σκληρή ανακοίνωση κατά του Γιάννη Σγουρού εξέδωσε η επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Ζωής» Ρένα Δούρου, με αφορμή την άρνησή του να συμμετάσχει σε debate.


«Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι ο κ. Σγουρός αρνήθηκε να συμμετάσχει σε Debate που πρότεινε η ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ. Ουσιαστικά ο κ. Σγουρός έφτασε στο έσχατο σημείο να αρνείται την ουσιαστική ενημέρωση των πολιτών της Αττικής για τα προγράμματα και τις θέσεις των συνδυασμών που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών την ερχόμενη Κυριακή», κρυπτόμενος πίσω από τον κ. Βενιζέλο και τον κ. Σαμαρά, τονίζει η ανακοίνωση.

Η κ. Δούρου και οι συνεργάτες της τονίζουν ότι έχουν αποκαλύψει το «σύστημα Σγουρού» στη διαχείριση των ζητημάτων της περιφέρειας Αττικής σε ανοιχτές συνεντεύξεις Τύπου, παρά το γεγονός ότι ο απερχόμενος περιφερειάρχης «καμώνεται ότι δεν γνωρίζει».

«Η πολιτική του κ. Σγουρού για τη διαχείριση των απορριμμάτων πλήττει το δημόσιο συμφέρον, αντίκειται της ευρωπαϊκής νομοθεσίας και ευνοεί μεγαλοεργολαβικά συμφέροντα. Ένα από τα δύο μπορεί να ισχύει: ή ο κ. Σγουρός είναι ανίκανος να διαχειριστεί δημόσιο αξίωμα υπέρ των πολιτών ή υπηρετεί το σύστημα διαπλοκής. Και στις δύο περιπτώσεις δεν κάνει για τη θέση του Περιφερειάρχη Αττικής. Αν δηλώσει ο κ. Σγουρός ότι είναι ανίκανος, τότε θα ζητήσουμε συγγνώμη για την κατηγορία περί διαπλοκής» καταλήγει η Ρένα Δούρου στην ανακοίνωσή της.

Διαβάστε επίσης:

Δημοτικές εκλογές 2014 - Σγουρός: Η Δούρου λασπολογεί εναντίον μου

Εκλογές 2014: Διακαναλικό debate ζητά η Ρένα Δούρου