Αποτελέσματα Εκλογών 2014 - Καμμένος: Δεδομένη η αποδοκιμασία της κυβέρνησης (vid)

Newsroom Newsroom

Αποτελέσματα Εκλογών 2014 - Καμμένος: Δεδομένη η αποδοκιμασία της κυβέρνησης (vid)

«Η αποδοκιμασία της κυβέρνησης είναι δεδομένη. Η μάχη για την Ευρώπη των εθνών - κρατών θα δοθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο», δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα.

Η δήλωση του Π. Καμμένου έχει ως εξής:

«Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είναι χαρακτηριστικό με τον πόλεμο ο οποίος διεξήχθη πριν από τις εκλογές. Ο κυβερνητικός συνασπισμός κατάφερε να εκλέξει επτά από τους 21 Έλληνες και Ελληνίδες ευρωβουλευτές. Η αποδοκιμασία της κυβέρνησης είναι δεδομένη. Η μάχη για την Ευρώπη των εθνών - κρατών θα δοθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, οι 42 υποψήφιοι του ευρωπαϊκού αντιμνημονιακού μετώπου, οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές οι οποίοι με μόνο μέσο την ψυχή τους, γύρισαν όλη την Ελλάδα, κατάφεραν να εκλέξουμε για πρώτη φορά οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ τον εκπρόσωπό μας στο Ευρωκοινοβούλιο.

Είναι σημαντικό πλέον ότι εκτός από την εκπροσώπηση στη Βουλή των Ελλήνων, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα έχουν το δικό τους ευρωβουλευτή.

Τα ποσοστά που πήραμε δεν μας ικανοποιούν. Είναι όμως χαρακτηριστικό ότι ο πόλεμος που μας έγινε είναι πρωτοφανής. Πήραμε 52.000 ευρώ από τα επτά εκατομμύρια ευρώ που δόθηκαν επίσημα στα κόμματα για προεκλογική εκστρατεία. Αποκλειστήκαμε από όλα σχεδόν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ακόμα και το διαφημιστικό σποτ των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ δεν έγινε δεκτό από τα νομικά τμήματα όλων των καναλιών. Αναγκαστήκαμε να προσφύγουμε στο ΕΣΡ για να διατάξει τα κανάλια να παίξουν το τηλεοπτικό μας σποτ. Παρόλα αυτά δώσαμε έναν έντιμο αγώνα, έναν σκληρό αγώνα και τα καταφέραμε.

Υπάρχει όμως και ένα άλλο μήνυμα από τα αποτελέσματα αυτών των εκλογών. Δεν υπάρχουν περιθώρια να υπάρχει κατάτμηση των πατριωτικών και δημοκρατικών δυνάμεων, τα κόμματα του 0,5% και του 1% δεν μπορούν να προσφέρουν απολύτως τίποτα. Για αυτό το λόγο εμείς που αντέξαμε, καλούμε το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων, των κινημάτων, των κινημάτων της πλατείας να έρθουν κοντά μας, ώστε να επεκτείνουμε το μεγάλο αυτό μέτωπο. Εάν είχαμε καταφέρει να το κάνουμε πριν από τις εκλογές θα είχαμε ήδη εκλέξει περισσότερους από δυο ευρωβουλευτές.

Καιρός είναι λοιπόν τώρα, με ένα μεγάλο πολιτικό συνέδριο το οποίο θα ξεκινήσει τις διεργασίες του άμεσα, να μπορέσουμε να διαμορφώσουμε εκείνο τον πολιτικό φορέα μαζί, δίπλα και γύρω από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, που θα αποτελέσει την πατριωτική, δημοκρατική δύναμη η οποία θα ανατρέψει το σημερινό καθεστώς.

Θέλω από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους 42 υποψηφίους ευρωβουλευτές, την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, τα στελέχη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ σε όλη την Ελλάδα για το δύσκολο αγώνα που έκαναν.

Να τους συγχαρώ και να τους πω ότι από εδώ και πέρα ξεκινά μια καινούργια μάχη, η μάχη των εθνικών εκλογών και αυτή τη μάχη θα την κερδίσουμε».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ NEWSBOMB

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved