ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015 - Σε λαϊκή στο Χατζηκυριάκειο ο Γιώργος Χρηστοφορίδης

Εκλογές 2015 - Σε λαϊκή στο Χατζηκυριάκειο ο Γιώργος Χρηστοφορίδης

Στη λαϊκή αγορά της Πηγάδας, στην περιοχή του Χατζηκυριάκειου στον Πειραιά, βρέθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής στην περιφέρεια Α' Πειραιά με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και εκδότης της εφημερίδας Το ΧΩΝΙ, Γιώργος Χρηστοφορίδης, όπου συνομίλησε με τους πολίτες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο Γιώργος Χρηστοφορίδης μίλησε τόσο με εμπόρους όσο και με καταναλωτές, άκουσε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην περιοχή τους, ενώ, βεβαίως, η συζήτηση δεν στάθηκε μόνο εκεί αλλά επεκτάθηκε και στη γενικότερη δυσμενή κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει η χώρα εξαιτίας των μνημονίων και της κυβέρνησης Σαμαρά.

Από τη μεριά τους οι καταναλωτές, με τις μειωμένες αποδοχές τους, δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στα αναγκαία, ενώ οι έμποροι προσπαθούν να κάνουν ό,τι μπορούν, μειώνοντας τις τιμές των προϊόντων τους μήπως και κινηθεί λίγο η αγορά.

Ο Γιώργος Χρηστοφορίδης συμφώνησε με τους πολίτες της Α' Πειραιώς για την εγκληματική πολιτική Σαμαρά, Βενιζέλου και των μνημονίων που έχουν εγκλωβίσει και την κοινωνία και την αγορά, ενώ ενημέρωσε τους πολίτες για τις προτάσεις του στους συγκεκριμένους τομείς.

Σχετικές ειδήσεις