ΕΚΛΟΓΕΣ

Eκλογές 2015: Πλημμύρες στην Ξάνθη, σοβαρά προβλήματα από τη νεροποντή

Eκλογές 2015: Πλημμύρες στην Ξάνθη, σοβαρά προβλήματα από τη νεροποντή

Με προβλήματα από τη μεγάλη νεροποντή «ξύπνησε» η Ξάνθη την ημέρα των εκλογών.Η παρατεταμένη βροχόπτωση κατά τις νυχτερινές ώρες προκάλεσε αρκετά προβλήματα, κυρίως, στην πεδινή περιοχή. Η κυκλοφορία διεκόπη προσωρινά στην Εθνική Οδό Ξάνθης-Αβδήρων στο ύψος του ΑΞΙΟΝ, ενώ προβλήματα υπήρξαν και στην ανηφόρα της πεζούλας. Παράλληλα, μεγάλοι όγκοι νερού δημιούργησαν προβλήματα στην κίνηση και στην περιφερειακό Αβάτου-Ν. Κεσσάνης, στο ύψος της Μάνδρας.

Από τα ξημερώματα της Κυριακής έχει επέμβει η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας ΑΜΘ σε συνεργασία με την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και τις υπόλοιπες αρχές για την επίλυση των προβλημάτων. Η Πυροσβεστική έχει κληθεί εξάλλου σε αρκετές περιπτώσεις για άντληση υδάτων από σπίτια και κτηνοτροφικές μονάδες, με τα σοβαρότερα προβλήματα να σημειώνονται σε Άβδηρα, Μυρωδάτο, Κουτσό ενώ υπήρξαν κάποιες λίγες περιπτώσεις υπογείων μέσα στην πόλη της Ξάνθης.

Τέλος, από την βροχή έχουν προκληθεί κατολισθήσεις σε διάφορα σημεία του ορεινού όγκου, όπως αναφέρει η Περιφέρεια, χωρίς ωστόσο να διακοπεί η κυκλοφορία σε κάποιοι σημείο του οδικού δικτύου.

Aπό την έντονη βροχόπτωση και τις πλημμύρες δυσχεραίνεται η εκλογική διαδικασία χωρίς πάντως να έχει ληφθεί κάποια απόφαση ενώ οι προγνώσεις για τον καιρό ανησυχούν καθώς προβλέπονται καταιγίδες μέχρι το βράδυ !

Πηγή: xanthipress

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 2015

Σχετικές ειδήσεις