ΕΚΛΟΓΕΣ

Ευρωεκλογές 2019: Σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη ο Βαρουφάκης

Ευρωεκλογές 2019: Σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη ο  Βαρουφάκης
Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης

Ευρωεκλογές 2019: Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη θα περιοδεύσει από τις 6 ως τις 9 Μαΐου ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης, συνοδευόμενος από την υποψήφια Σοφία Σακοράφα καθώς και και άλλους υποψήφιους ευρωβουλευτές και στελέχη του.

Τη Δευτέρα 6 Μαΐου στην Αλεξανδρούπολη θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση- συζήτηση, στις 19:00, στο ξενοδοχείο Grecotel, με ομιλητές τον κ. Βαρουφάκη, την κ. Σακοράφα, και τους υποψήφιους ευρωβουλευτές Γιώργο Ρουμελιώτη, Κωνσταντίνα Αδάμου και Κώστα Νάνο.

Την Τρίτη 7 Μαΐου, το πρωί, στην Κομοτηνή, ο κ. Βαρουφάκης και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΜέΡΑ25 θα συζητήσουν στην αγορά της πόλης με πολίτες.

Την ίδια μέρα το απόγευμα και το βράδυ το κλιμάκιο του ΜέΡΑ25 θα επισκεφθεί την Ξάνθη όπου επίσης θα συνομιλήσει με πολίτες.

Την Τετάρτη 8 Μαΐου στην Καβάλα, στις 19:00, στο ξενοδοχείο «Ωκεανίς», θα πραγματοποιηθεί πολιτική εκδήλωση με ομιλητές τον Γιάννη Βαρουφάκη, τη Σοφία Σακοράφα, τον Γιώργο Ρουμελιώτη, την Ειρήνη Μήτσιου και τον Κώστα Νάνο.

Την Πέμπτη 9 Μαΐου το ΜέΡΑ25 θα βρεθεί σε Δράμα και Σέρρες, όπου επίσης θα έχει συζητήσεις με πολίτες.

Κεντρικό σύνθημα του ΜέΡΑ25 ενόψει των ευρωεκλογών, είναι: «Σε αυτές τις ευρωπαϊκές εκλογές ψηφίζουμε Μέρα25 – Επειδή αυτή η νύχτα κράτησε πολύ!».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Διαβάστε επίσης:

«Πόλεμος» στη Μεσόγειο: Στην Κύπρο ο «Πορθητής» – Ισραηλινή απάντηση με βομβαρδισμό του Anadolou